Rămâi conectat

Ştirea zilei

Gheorghe Rotar ar merge pe mâna lui Klaus Iohannis la prezidențiale, dar ”oricine va candida, la Blaj voi câștiga”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Rotar01Candidatul dreptei la alegerile prezidențiale va fi anunțat în 5 august, iar principalii contracandidați sunt Klaus Iohannis și Cătălin Predoiu. Vicepreședintele formațiunii din Alba Valentin Rotar susține că oricare ar fi candidatul Dreptei, la Blaj, Alianța Creștin Liberală va câștiga alegerile și își dorește un scor de 75%.

Optimistul edilului este justificat având în vedere faptul că PDL a obținut, la alegerile europarlamentare din mai, un scor de 48,6%.

Deși a declarat că nu discută despre politică doar în campania electorală edilul orașului a susținut că Blajul are nevoie de un președinte ca și Klaus Iohannis.

”Oricine va candida, la Blaj voi câștiga. Dacă va candida Iohannis pentru Blaj este un avantaj. Foarte mulți blăjeni au case în Sibiu și ei știu că e un om serios. Eu personal nu-l cunosc, dar îl văd un om serios și echilibrat. Plus că avem filiera germană puternică”, a completat Rotar.

Primarul Blajului consideră că România avea de mult timp nevoie de un partid mare de Dreapta.

”Sunt de acord cu fuziunea dreptei. Eu sunt om de dreapta. Trebuia să se facă de mai mult timp. Eu consider că e o construcție corectă. Dacă rămân uniți, în 2016 va fi o forță puternică și cu mari șanse de a se ajunge la guvernare”, a mai spus Gheorghe Rotar.

Candidatul dreptei cu cele mai mari șanse la prezidențiale (conform ultimelor sondaje) este Klaus Iohannis. Alegerile prezidențiale vor fi organizate la începutul lunii noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea