// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

George Goronea a revenit Metalurgistul Cugir după două sezoane la Industria Galda | A 5-a achiziție estivală a trupei de sub Drăgana

Mijlocașul cugirean George Goronea a revenit la Metalurgistul Cugir, după doi ani petrecuți în “galben-albastru”, la Industria Galda de Jos (în această primăvară a fost plecat câteva luni la muncă, în Anglia). Fotbalistul originar tocmai de sub Drăgana reprezintă a 5-a achiziție estivală a “roș-albaștrilor”, care s-au întărit serios în linia mediană, după plecarea lui Măd. Popa la Șoimii Lipova, venind Vaștag, Necșulescu, L. Tudor și G. Goronea.

Trei din cele 5 nume noi sunt în fapt reveniri la Metalurgistul, în această categorie fiind inclus și George Goronea, fotbalistul în vârstă de 28 de ani, ce a înscris de două ori în ediția 2017-2018. Goronea a semnat un contract valabil pentru un sezon, ce va fi prelungi în cazul în care se va reuși atingerea obiectivului, promovarea în eșalonul superior.

Cugirenii sunt extrem de harnici pe piața transferurilor, cei mai prolifici, din acest punct de vedere în Alba, declanșând o campanie spectaculoasă de achiziții. I. Tătaru (CNS Cetate Deva), Vaștag (CSM Școlare Reșița), Necșulescu (Hermannstadt), L. Tudor (Ripensia Timișoara) și G. Goronea (Industria Galda), sunt primele nume anunțate, reunirea fiind prevăzută pe 9 iulie.

Dan HENEGAR