Rămâi conectat

Sport

Gaz Metan Mediaș II – Performanța Ighiu 0-4 (0-2) | Victorie concludentă în runda inaugurală a Ligii a 3-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

Performanța Ighiu, cea mai bine plasată dintre conjudețene la mijlocul stagiunii, a debutat excelent în retur, cu o victorie concludentă, la Dumbrăveni, împotriva formației secunde a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaş, scor 4-0 (2-0), același scor înregistrându-se și în confruntarea directă din toamnă, de pe „Cetate”.

La patru lungimi de liderul “U” Cluj, echipa lui Mihai Manea a avut de înfruntat în întâiul joc oficial din 2018 probleme majore, absentând 7  jucători de bază: Iclănzan, golgheterul Fetița, Trifa, Joldeș, Unguru, Hidișan și Circov (suspendați sau accidentați).

*Mihai Manea: „Puncte importante, în condițiile problemelor de efectiv”

Sunt bucuros că am început returul cu o victorie justă. Băieții care au jucat s-au achitat foarte bine de sarcini, au avut o atitudine foarte bună și au arătat ca o adevărată familie. Este un succes important, mai ales că am avut aceste probleme majore de efectiv„, a declarat antrenorul Mihai Manea. Obligat de împrejurări, principalul Ighiului a improvizat, mutându-l iar pe Cl. Oara în defensivă, în timp ce în linia mediană cuplul E. Crișan – A. Câmpean (reprofilat din fundaș lateral) a stat în spatele tridentului Cl. Marcu – Ad. Lăcătuș – Tineiu. După acest joc, CL. Oara, Tineiu și Seiwerth au ajuns la cota „7” în actuala stagiune, principlul marcator al Performanței fiind Răzvan Fetița – cu 8 reușite

Performanța a a tranșat rapid ostilitățile marcând prin Tineiu (3, la o centrare cl. Marcu și recentrare Potopea) și Cl. Oara (10, penalty, faultat fiind Tineiu), vizitatorii având 5 juniori în primul unsprezece, trei dintre goluri fiind reușite de fotbaliștii Under 19 ai Performanței! În minutul 80, Seiwerth a majorat scorul (scăpat singur, șut la colțul lung), iar Tineiu (85) a parafat rezultatul final (la o acțiune cursivă pe traseul Lăcătuș-Seiwerth-A. Câmpean), o victorie concludentă a oaspeților (medieșenii au avut o bară prin Al. Buziuc – 48). În final Mihai Manea a prilejuit debutul în eșalonul terț a trei tineri jucători, Petruse, Zsigmond și Cordoș, la întâiul joc, la fel ca și Ad. Lăcătuș (transferat de la Transalpina Șugag).

Gaz Metan II: P. Florea – Băcilă, D. Pop, Szasz, Jica, Bîrza, C. Buziuc, P. Costea, Tîrcoveanu, L. Manole, Al. Buziuc; rezerve Dragomir, G. Ciobanu, Socaci, G. Mărginean, Hășmășan, Ilaș. Antrenor Dumitru Solomon.

Performanța: Zăvoi – Olălău (89, Zsigmond), Potopea, Cl. Oara, Ad. Mărginean – E. Crișan, A. Câmpean – Cl. Marcu (88, Petruse), Ad. Lăcătuș, Tineiu – Seiwerth (88, Cordoș); rezervă Sporea. Antrenori Mihai Manea și Raul Oargă.

În etapa viitoare, Performanța întâlnește, la Ighiu, vineri, pe Unirea Tășnad


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Antrenorul Daniel Tătar, cu ochii în lacrimi după promovarea cu CIL Blaj în Liga 3: „În memoria tatălui meu! A promovat și el în ’86”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sezon de senzație pentru Daniel Tătar (36 de ani), care la primul mandat ca principal a reușit o performanță extraordinară promovând cu CIL Blaj în Liga 3. Emoțiile l-au copleșit efectiv la finalul jocului retur cu ACSM Codlea, încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0) pe antrenorul-jucător al Blajului, care a trăit sentimente aparte, cu ochii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea