Rămâi conectat

Sport

Gânduri de performanţă la CS Ocna Mureş |”Soda” şi-a adus copiii acasă, obiectiv: locurile 1-5 în Liga a IV-a

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureş s-a salvat ediţia trecută de campionat, când a mizat numai pe tineri, de retrogradarea din Liga a IV-a, graţie promovării Performanţei Ighiu în eşalonul terţ. CS Ocna Mures 7Emoţiile sezonului precedent sunt însă de domeniul trecutului, întrucât „Soda”, cum este cunoscută echipa de căte suporteri are gânduri îndrăzneţe în viitorul campionat. Oficialii ocnamureşenii ridică ştacheta performanţei şi au reuşit o interesantă campanie de transferuri, prin „repatrierea” fotbaliştilor localnici, mulţi dintre specialiştii din Alba opinând că CS Ocna Mureş se anunţă o candidată serioasă la atacarea promovării. „Vrem să formăm o echipă puternică, compusă 100 la sută din jucători ocnamureşeni. Obiectivul propus este o clasare pe locurile 1-5, întrucât suntem convinşi că avem o echipă valoroasă”, a declarat Marius Stîncel, directorul Clubului Sportiv Ocna Mureş.

*Achiziţii de marcă

Noua bancă tehnică alcătuită din Gicu Domşa, Ionuţ Pereat şi Ovidiu Maier are la dispoziţie un efectiv în care pe lângă tinereţea generaţiei campioane la juniori A1 se disting şi revenirile acasă ale secundului Pereat (fost la Viitorul Sântimbru, va activa şi ca jucător), Cotoară, Guţ şi Clipici (Olimpia Aiud), Antonescu şi Vaidasigan (trecuţi pe la Performanţa Ighiu), Odvos şi Raţiu (Progresul Fărău) sau a atacanţilor A. Gherman (Viitorul Sântimbru) şi T. Cristea (fost la Câmpia Turzii). „Ne dorim să practicăm un fotbal plăcut, ofensiv, prin care să atragem spectatorii la stadion şi bineînţeles, să obţinem rezultate cât mai bune”, a spus antrenorul Grigore Domşa. S-a mai discutat şi cu D. Stanciu (ex-Industria Galda de Jos), dar acesta nu s-a mai prezentat la antrenamente.

*Miza: experienţa „Motanului”

Revirimentul fotbalului ocnamureşean se bazează şi pe sclipirile „Motanului”, fotbalist genial ajuns la 44 de ani. Ovidiu Maier, unul dintre cele mai bune produse ale urbei din ultimele decenii este văzut drept un „antrenor din teren” în anumite momente ale stagiunii. „Contăm şi pe Ovidiu Maier, a cărui experienţă înseamnă enorm, fie chiar şi numai câteva minute, în finalul confruntărilor”, a conchis Domşa.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea