Rămâi conectat

Monden-Clubbing

GALERIE FOTO: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale a funcţionat după LEGEA DISTRACŢIEI, la petrecerea de banchet

Dragoş Suciu

Publicat

în

Banchet Drept si Stiinte Sociale70Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia a funcţionat după legea distracţiei în această seară. Ultima petrecere în calitate de studenţi a fost organizată la restaurantul Mercur din Alba Iulia, iar condica de prezenţă a fost semnată de sute de absolvenţi, cum rar s-a întâmplat la cursurile din cei trei-patru ani.

Prezenţi la petrecerile studenţeşti din localurile albaiuliene absolvenţii nu au putut rata petrecerea de banchet acum când sunt cu examenele luate, mai ales că vine ca o gură de oxigen înaintea susţinerii lucrării de licenţă, ultimul hop, până la obţinerea diplomei de studii superioare. Din această vară vor avea ocazia să intre în piaţa munci, asta dacă nu vor alege să-şi continue studiile la masterat.

Banchet Drept si Stiinte Sociale74Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale este o structură de Învăţământ superior şi cercetare cu caracter public, parte integrantă a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, care gestionează astăzi următoarele programe de studiu: Drept, Administraţie publică, Asistenţă manageriala şi secretariat, Sociologie, Asistenta socială, Învăţământ primar şi preşcolar. Este de precizat că în 2014, la Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale au terminat următoarele specializări: Drept, Educaţie fizică şi sport, Administraţie publică, Asistenţă managerială şi secretariat, Asistenţă Socială, pedagogie şi Terapie ocupaţională.

Le urăm multă baftă absolvenţilor, nu doar la examenul de licenţă ci la toate provocările din viaţă, şi le amintim celor care doresc să îmbrăţişeze o carieră în avocatură că de anul acesta examenul de acces în barou s-a modificat şi se va susţine o singură probă, grilă, cu 100 de întrebări, iar admişi vor fi cei care vor avea un punctaj de cel puţin 70.

[nggallery id=1897]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea