Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gabriel Cotoară și Tudor Stan, antrenori la Gloria Geoagiu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Cotoară și Tudor Stan, antrenorii ce au colaborat în ultimii 2 ani la “Soda dragă”, cu care au promovat în eșalonul terț în 2020 și au evitat retrogradarea vara trecută, vor prelua echipa Gloria Geoagiu în zilele următoare.

Echipa din județul vecin este situată, după 14 etape, pe locul al 5-lea, cu 26 de puncte și obiectivul este să intre în play-off-ul Ligii a 4-a Hunedoara (respectiv între primele 4 formații). Mai bine poziționate sunt Retezatul Hațeg și Mihai Viteazu Vulcan, cu 31 de puncte, Șoimul Băița – 28 de puncte (aici evoluează Romică David, golgheterul sezonului, cu 22 de reușite, plus ex-uniriștii Adrian Adam și Ștefan Mardare) și Inter Petrila – 27 de puncte.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Chiar dacă nu am semnat contractul, putem spune că în linii mari ne-am înțeles. Ne propunem să accedem în play-off și apoi să terminăm pe locul al treilea”, a spus Gabriel Cotoară (35 de ani). Acesta nu a mai pregătit nicio formație din ediția trecută petrecută în eșalonul terț, cu toate că a avut și toamna trecută o propunere de la Gloria Geoagiu, care nu s-a materializat în acel moment, discuții mai fiind cu Kinder Teiuș, Viitorul Sântimbru sau Voința Stremț.

Campionatul din Hunedoara are 10 formații, iar după cele 18 etape urmează un play-off, sezonul urmând a debuta la mijlocul lunii martie. Primul meci pentru Gloria Geoagiu este în deplasare cu Victoria Călan (vecina de clasament, locul 6, cu 21 de puncte). Reunirea echipei este prevăzută în 12 februarie, iar până atunci se vrea rezolvarea câtorva transferuri ale unor jucători din Alba, Cl. Marcu (CS Ocna Mureș, așteaptă dezlegarea de la divizionara terță), C. Lazăr (revenit din Anglia, după ce sezonul trecut a jucat la CS Ocna Mureș), Ilea și P. Boancă (Olimpia Aiud).

În ultimii ani, Gloria Geoagiu a avut mereu legături cu fotbalul din Alba. Aici au ajuns în 2019, după plecarea de la Voința Stremț, cu care au câștigat Cupa României, faza județeană, Neluțu Budin (director tehnic) și Ioan Marcu (antrenor principal), alături de M. Barb, Gh. Râșniță și I. Cristea, plus cugirenii Al. Ciobanu și Vâjdea (ultimul se pregătește în prezent cu Unirea Alba Iulia).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea