Rămâi conectat

Sport

Fundașul Ioan Boancă (Industria Galda), la ASU Poli Timișoara!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ioan Boancă, apărătorul de flanc stâng al divizionarei terțe Industria Galda de Jos, este foarte aproape de a face pasul spre eșalonul superior. Fotbalistul în vâstă de 19 ani este dorit de ASU Poli Timișoara, echipă clasată pe locul șapte în ediția precedentă, urmând să se prezinte la reunirea “alb-violeților”, luni, 2 iulie.

Titular indiscutabil al găldenilor în ultimele trei sezoane, în postura de junior, jucătorul format de Unirea Alba Iulia a marcat în sezonul trecut în două rânduri pentru gruparea pregătită de Paul Ciucă. Boancă mai are contract încă un sezon cu Industria, dar speră să găsească înțelegere în privința transferului. Antrenorul Cosmin Petruescu, cel care a preluat de curând divizionara secundă, l-a dorit și în trecut, când activa la CSM Lugoj și insistă pentru înregimentarea sa, în condițiile în care are nevoie de fundași laterali, iar Boancă se încadrează în capitolul jucătorilor sub 21 de ani. “La Galda m-am simțit excelent, dar este timpul să îmi propun o nouă provocare. ASU Poli este o opțiune bună pentru mine și totodată o șansă să joc la nivel superior. Liga a 2-a este altceva, un pas înainte și mi-aș dori să evoluez pentru ASU Poli, echipa ce impresionează prin suporterii săi. Contează foarte mult faptul că mă dorește antrenorul“, a spus jucătorul curtat și de Academica Clinceni în această perioadă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – Inter Unirea 5-1 (3-1), în finala Cupei României, faza județeană! Sărbătoare la Galtiu, trofeu adjudecat după 8 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a cucerit pentru a doua oară în istorie Cupa României, la 8 ani distanță de la primul trofeu, după un ultim act disproporționat Sărbătoare pentru gruparea de suflet a familiei Hulea, sântimbrenii câștigând de justețe finala, după un meci controlat cu autoritate. Trupa din Galtiu s-a impus fără emoții în finala de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea