Fundaşul C. Suciu (Naţional Sebiş), a doua achiziţie estivală a Metalurgistului Cugir | Experienţă de Liga a 2-a sub Drăgana

Paul Voicu - Primar 2020

Fundaşul Cornel Suciu, ultima dată la Naţional Sebiş este a doua achiziţie estivală a Metalurgistului Cugir, transferul fiind anunţat oficial astăzi.

După Sorian (ex-Luceafărul Oradea), gruparea de sub Drăgana şi-a asigrat serviciile unui alt fotbalist ce a jucat în eşalonul secund. „Ne bucurăm că am reuşit să-l achiziţionăm pe Suciu, aveam nevoie de un fotbalist de profilul său pentru a acoperi zona centrală. Este un jucător experimentat şi sperăm să se adapteze repede, să se integreze în grup, pentru a ne ajuta să reuşim ceea ce ne propunem în campionatul viitor„, a comentat antrenorul Călin Moldovan.

ELIT

Crescut la Viitorul Constanţa, jucătorul în vârstă de 23 de ani poate evolua şi în centrul liniei mediane, în stagiunea trecută fiind titular incontestabil al divizionarei terţe din Arad. C. Suciu a mai trecut pe la FC Voluntari, Şoimii Pîncota şi FC Caransebeş. Gruparea de sub Drăgana era descoperită în zona apărătorilor centrali, după ce a renunţat la Cl. Maftei, doar „veteranul” Itu mai fiind soluţia la îndemână avută de Călin Moldovan. Suciu are cotă de 150.000 de euro pe transfermartk.de.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...