Rămâi conectat

Sport

Fundaşul albaiulian, Eduard Schuler a semnat cu Dinamo Bucureşti!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

licitatie schuller wFundaşul crescut şi format de Unirea Alba Iulia, Eduard Schuler (19 ani) a semnat cu Dinamo Bucureşti. Clubul din Ştefan cel Mare a ajuns la un acord cu formaţia Fortuna Brazi, care l-a achiziţionat pe tânărul albaiulian în primăvară printr-o metodă inedită.

Cumpărat surprinzător în februarie prin licitaţie publică de divizionara terţă Fortuna Brazi contra sumei de 35.000 de euro, Schuller a fost apoi împrumutat în Liga a 2-a, la Baia Mare. Puternicul fundaş, internaţional de juniori, participant la CE 2011 în Serbia a intrat însă în conflict cu gruparea prahoveană, pregătită puţin timp în vară de antrenorul Stelian Gherman şi şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, revendicând restanţe financiare. Curtat şi în iarnă de Dinamo şi Astra Giurgiu, Schuller s-a pregătit câteva zile, în „Gruia”, la CFR Cluj, echipă interesată să-şi asigure gratis serviciile apărătorului cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.de.

Acesta nu a fost oprit în lotul fostei campioane, iar astăzi a semnat cu Dinamo Bucureşti. Schuler va evolua pentru o perioadă la echipa secundă a „câinilor roşii”, iar dacă evoluţiile sale vor fi bune, Flavius Stoican l-ar putea convoca la prima echipă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea