Rămâi conectat

Sport

Fundaşul albaiulian, Eduard Schuler a semnat cu Dinamo Bucureşti!

Tudor Stan

Publicat

în

licitatie schuller wFundaşul crescut şi format de Unirea Alba Iulia, Eduard Schuler (19 ani) a semnat cu Dinamo Bucureşti. Clubul din Ştefan cel Mare a ajuns la un acord cu formaţia Fortuna Brazi, care l-a achiziţionat pe tânărul albaiulian în primăvară printr-o metodă inedită.

Cumpărat surprinzător în februarie prin licitaţie publică de divizionara terţă Fortuna Brazi contra sumei de 35.000 de euro, Schuller a fost apoi împrumutat în Liga a 2-a, la Baia Mare. Puternicul fundaş, internaţional de juniori, participant la CE 2011 în Serbia a intrat însă în conflict cu gruparea prahoveană, pregătită puţin timp în vară de antrenorul Stelian Gherman şi şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, revendicând restanţe financiare. Curtat şi în iarnă de Dinamo şi Astra Giurgiu, Schuller s-a pregătit câteva zile, în „Gruia”, la CFR Cluj, echipă interesată să-şi asigure gratis serviciile apărătorului cotat la 200.000 de euro de transfermarkt.de.

Acesta nu a fost oprit în lotul fostei campioane, iar astăzi a semnat cu Dinamo Bucureşti. Schuler va evolua pentru o perioadă la echipa secundă a „câinilor roşii”, iar dacă evoluţiile sale vor fi bune, Flavius Stoican l-ar putea convoca la prima echipă.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj, victorie în primul amical, 5-2 cu „U” Cluj Under 18 | Goluri înscrise de jucători nou-veniți, uniriștii C. Cristea și P. Codrea sub comanda lui Tătar CIL Blaj, nou-promovata în Liga 3, a câștigat primul joc de verificare, 5-2 (2-0) cu „U” Cluj Under 18, formație pregătită de albaiulianul George Țălnar. Golurile echipei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea