// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO,VIDEO: Retro Parada Primăverii 2018 a adus la Alba Iulia cele mai frumoase mașini de epocă

Retro Parada Primăverii a deschis în acest weekend sezonul 2018 al evenimentelor dedicate vehiculelor istorice. Iubitorii maşinilor vechi şi de epocă au avut ocazia de a se întâlni cu bijuteriile pe 4 roți, la Alba Iulia, sâmbătă, 21 aprilie, pe Platoul Obeliscului lui Horea din Cetatea Alba Carolina.

 

Cum era şi normal, judeţul Alba s-a aflat, cel puţin în ultima perioadă, printre gazdele unor evenimente de gen. Sâmbătă, albaiulienii au avut, din nou, motive de reală bucurie, Cetatea Alba Carolina găzduind ediţia 2018 a Retro Paradei Primăverii.

Maşinile de epocă au fost expuse în zona Obeliscului din Cetatea Alba Carolina, iar oameni de toate vârstele au avut ocazia să le vadă, să le admire și să le afle povestea fiecăreia.

Evenimentul a fost organizat în aceeaşi zi, în alte 26 de oraşe ale ţării și strâns la un loc zeci de proprietari de maşini de epocă. La Alba Iulia, expoziția a fost deschisă între orele 11 şi 13.

Evenimentele expoziţionale organizate periodic de Retromobil Club România au devenit o frumoasă tradiţie, pasionaţii maşinilor de epocă sau a vehiculelor cu potenţial istoric aşteptând cu mare interes orice acţiune de acest fel.

FOTO: Ziarul Unirea, Adrian Crăciun

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419