Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO,VIDEO: Retro Parada Primăverii 2018 a adus la Alba Iulia cele mai frumoase mașini de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii a deschis în acest weekend sezonul 2018 al evenimentelor dedicate vehiculelor istorice. Iubitorii maşinilor vechi şi de epocă au avut ocazia de a se întâlni cu bijuteriile pe 4 roți, la Alba Iulia, sâmbătă, 21 aprilie, pe Platoul Obeliscului lui Horea din Cetatea Alba Carolina.

 

Cum era şi normal, judeţul Alba s-a aflat, cel puţin în ultima perioadă, printre gazdele unor evenimente de gen. Sâmbătă, albaiulienii au avut, din nou, motive de reală bucurie, Cetatea Alba Carolina găzduind ediţia 2018 a Retro Paradei Primăverii.

YouTube video

Maşinile de epocă au fost expuse în zona Obeliscului din Cetatea Alba Carolina, iar oameni de toate vârstele au avut ocazia să le vadă, să le admire și să le afle povestea fiecăreia.

YouTube video

Evenimentul a fost organizat în aceeaşi zi, în alte 26 de oraşe ale ţării și strâns la un loc zeci de proprietari de maşini de epocă. La Alba Iulia, expoziția a fost deschisă între orele 11 şi 13.

YouTube video

Evenimentele expoziţionale organizate periodic de Retromobil Club România au devenit o frumoasă tradiţie, pasionaţii maşinilor de epocă sau a vehiculelor cu potenţial istoric aşteptând cu mare interes orice acţiune de acest fel.

[nggallery id=5484]

FOTO: Ziarul Unirea, Adrian Crăciun


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție

Bogdan Ilea

Publicat

în

30-31 martie: Jandarmii din Alba, activități la Carolina Mall din Alba Iulia. Prezentarea tehnicii din dotare și autospecialelor de intervenție Jandarmeria Română împlinește în acest an 174 de ani de la înființare, iar Inspectoratul de Jandarmi Județean „Avram Iancu” Alba a pregătit activități pentru publicul interesat. Cu prilejul sărbătoririi a 174 de ani de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea