Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO/VIDEO Alba Mall: Piratul Marius Maier, cel mai tare la Halloween Party

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Complexul Comercial Alba Mall s-a transformat în această seară,  în „tărâmul fermecat”.  Sute de copii costumaţi în zâne, vrăjitoare, cenuşărese, scheleţi, vampiri, monstruleţi sau supereroi precum Batman sau Spiderman şi-au dat întâlnire aici, pentru a sărbători împreună Halloween-ul.

Ce să vă spun, a fost o adevărată nebunie. Copii ţipau de fericire, văzându-se înconjuraţi de eroii lor preferaţi din desene animate precum şi de toată atmsofera creată aici. Distracţia a început printr-o paradă a costumelor, unde pe rând, cei mici au urcat pe scenă şi şi-au prezentat costumele.

Cel mai original costum, în acest an, a fost desemnat costumul de pirat al lui Marius Maier. A fost de asemenea premiat şi cel mai simpatic bostan. Nicolae Adrian Bidiga este cel care a dat dovadă de creativitate şi imaginaţie, reuşind să îi convingă pe organizatori că a venit de acasă cu cel mai  original bostan.

 A urmat un moment mult aşteptat de cei mici, lecţiile de vrăjitorie cu Magicianul Iulian. După câteva numere de magie, implicându-i desigur şi pe cei prezenţi, misteriosul Iulian i-a fermecat efectiv pe cei mici, lăsându-i cu „gura căscată”. De asemenea, micuţii s-au întrecut în concursuri distractive precum Mumia, Întrecerea păianjenilor, Concursul de transportat ochi iar apoi s-au jucat de-a Gura monstrului, Chelnerul fantomă sau Şoapta înfricoşătoare.

Pe tot parcursul evenimentului sute de copii au luat parte la sesiunea de face-painting, iar la final s-au împrietenit cu toţii şi s-au distrat la minidiscoteca organizată pe ritmuri de… Halloween.

Una peste alta, a fost o petrecere pe cinste, pentru toţi cei mici, pe care multe zile, poate chiar ani, de aici înainte nu o să o uite!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea