Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO/VIDEO: 8 băieţi şi o ştrengăriţă la Festivalul Naţional de Karaoke „AlbaFun”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Prima ediţie naţională de karaoke de la Alba Iulia a fost de fapt una… locală.  *Iulian Muntean, primul candidat la premiul de 1000 de euro.

Aseară, la Alba Iulia, a debutat prima ediţie a Festivalului Naţional de Karaoke “AlbaFun”. Deşi albaiulienii i-au provocat pe toţi pasionaţii de karaoke din ţară să vină la Alba Iulia, aseară, începând cu ora 21.00, în foaierul Casei de Cultură a Sindicatelor, aceştia s-au întrecut între ei, deoarece probabil cei din alte zone ori n-au aflat încă de festival, ori au cântat … la alte mese. S-au înscris în concurs 8 băieţi şi o singură fată. Parafrazând celebrul film „Şapte băieţi şi o ştrengăriţă”, putem spune că au luat parte 8 băieţi şi …o ştrengăriţă! 🙂  Probabil băieţii sunt mai curajoşi, însă sunt sigură că pe parcursul festivalului vor prinde mai mult curaj şi fetele. În fond şi la urma urmei este vorba de o ocazie de a se distra şi a se simţi bine.

Dar iată care au fost concurenţii primei ediţii a festivalului: Maria Violeta Pugna, Mircea Tofan, DanielTodosiu, Emil Matei, Ştefan Mureşan, Iulian Muntean, Vlad Câmpan, Mădălin David şi Andrei Ianc. Aceştia au avut de interpretat 3 piese, pe care le-au putut alege din mapa „Karaoke AlbaFun” sau au putut veni cu ele de acasă, cu condiţia ca acestea să fie negativ.

Cel mai bun s-a dovedit a fi Iulian Muntean, desemnat de către juriu câştigătorul primei ediţii a festivalului. Acesta va merge mai departe în marea finală, ce va avea loc în luna aprilie 2013. Cea de-a doua ediţie se va desfăşura astăzi, 14 septembrie 2012, începând cu ora 21.00.

Juriul este format din: Claudiu Marean – directorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, Eugen Hârşu – prof. de muzică şi Doina Cocârţă din Chişinău – solistă.

Evenimentul este organizat de Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Judeţean Alba.

“Vă puteţi înscrie direct pe facebook printr-un mesaj pe pagina oficială a festivalului sau pe adresa de email [email protected].  Avem nevoie de datele dumneavoastră de contact (nume, prenume, adresa, tel) şi minim 3 piese, dintre care una românească obligatorie, piese pe care fie vi le alegeţi şi le trimiteţi prin mesaj fie le alegeţi în ziua festivalului din mapa de piese “Karaoke AlbaFun “. Menţionăm faptul că piesele alese în concurs de un concurent nu mai pot fi interpretate de alţi concurenţi în seara respectivă”, informează Tudor Man –  directorul festivalului.

„Festivalul National de Karaoke „Alba Fun” durează 8 luni (septembrie 2012- aprilie 2013). În fiecare lună se desfăşoară 2 ediţii consecutive, începând cu 13-14 septembrie. La fiecare 2 ediţii lunare sunt desemnaţi 2 câştigători iar în ultima lună din concurs are loc ediţia finală. Dintre cei 14 câştigatori ale celor 7 ediţii, în cea de-a 8-a ediţie va fi ales câştigătorul unui superpremiu în valoare de 1000 de euro. În fiecare ediţie concurenţii îşi vor alege şi vor interpreta 3 melodii, cu care vor intra în concurs. Concurenţii se pot înscrie la concurs cu piese existente în mapa „Karaoke Alba Fun” sau cu piese care nu sunt incluse în mapă, cu condiţia ca aceste piese să fie negativ (orchestrală). Fiecare ediţie va avea un câştigător. Acestuia i se va decerna un premiu, o diplomă a ediţiei.Concurentul declarat câştigător la una dintre ediţii nu poate să mai participe la ediţiile lunilor care urmează. Vârsta minimă de participare este de 16 ani. La KARAOKE pot fi interpretate piese de către participanţi şi fără să se înscrie în concurs. Marele premiul Karaoke Alba Fun îi va reuni pe câştigătorii celor 14 diplome în finala din aprilie 2013. Intrarea este liberă.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale

Bogdan Ilea

Publicat

în

26 aprilie: Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale În fiecare an, la 26 aprilie este marcată Ziua Mondială a Proprietăţii Intelectuale. În 2000, statele membre ale Organizaţiei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale (WIPO) au desemnat ziua de 26 aprilie, dată la care, în 1970, a intrat în vigoare convenţia de înfiinţare a WIPO, ca zi dedicată recunoaşterii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea