Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ Ziua Poliției Române 2018: Competiții sportive organizate de IPJ Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Manifestările dedicate „Zilei Poliţiei Române 2018, organizate de Inspectoratul de Poliţe Judeţean Alba, au continuat. Azi 20 martie, a avut loc campionatul de fotbal interinstituțional, la care au participat 8 echipe. 

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, ziua de 20 martie au fost rezervată fotbalului.

Opt echipe din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din Alba şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenurile de fotbal ale unei baze sportive din Alba Iulia, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2018.

Organizarea acestei competiţii sportive a fost posibilă datorită sprijinului de care Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a beneficiat din partea Asociaţiilor Apulum Pol şi Dinamo precum şi a Corpului Naţional al Poliţiştilor Alba şi a Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor – Regiunea I Alba.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Penitenciarului Aiud, pe locul II s-a clasat echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, iar pe locul IV s-a clasat echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

Golgeterul campionatului a fost Drăgan Valentin din echipa Aiud, cel mai bun portar a fost desemnat Vlad Octavian din echipa Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba, iar cel mai bun jucător a fost Tecşi Iulian din echipa Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca.

Participanţii la această competiție au fost recompensaţi cu diplome şi cupe.

Reamintim faptul că,  în contextul aniversării la data de 25 Martie a Zilei Poliţiei Române şi a 196 de ani de atestare documentară a Poliţiei Române moderne, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba organizează manifestări educative şi cultural sportive care se desfăşoară pe parcursul mai multor zile.

Acestea vor continua miercuri, 21 martie, începând cu orele 11,00, la Muzeul Municipal „Ioan Raica” din Sebeş unde comisar şef de poliţie Ciută Marius, ofiţer specialist în protejarea patrimoniului cultural naţional la Serviciului de Investigaţii Criminale al IPJ Alba, doctor în istorie, profesor asociat al Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, va prezentata expoziţia „Un sat din zorii istoriei”, ce cuprinde obiecte arheologice descoperite de poliţiştii specializaţi în protejarea patrimoniului cultural naţional.

În aceeaşi locaţie, subinspector de poliţie Pienariu Georgina, din cadrul Serviciului Criminalistic îşi va expune lucrările grafice, iar agent principal Groza Ioan Dan din cadrul Postului de Poliţe Vinţu de Jos îşi va prezenta volumul de versuri „Drumul Paşilor Neopriţi”.

Manifestarea va cuprinde şi alte momente artistice, ce vor fi susţinute de poliţişti din cadrul inspectoratului.

Vineri, 23 martie, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va avea loc festivitatea în cadrul căreia vor fi făcute avansările în gradul profesional următor.

[nggallery id=5324]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea