FOTO: Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită cu multe emoții în suflet și amintiri plăcute de Asociația Pensionarilor ”Ioan Buteanu” Abrud

Paul Voicu - Primar 2020

8 martie abrud03Ziua de 8 martie a fost sărbătorită cu buchete de ghiocei și ”cu primăvara în suflet” de membrii Asociației Pensionarilor ”Ion Buteanu” din Abrud la restaurantul ”Silinel” din localitate, întâlnirea fiind un moment tocmai bun prin care seniorii să nu se mai gândească la vârsta pe care o au și să-și aducă aminte de întâmplările frumoase din viață.

Prezența la eveniment a fost numeroasă și datorită faptului că au fost sărbătoriți acei membri ai asociației născuți în lunile februarie și martie, iar cu această ocazie s-a organizat o tombolă la care s-au oferit multe cadouri.

ELIT

Surpriza zilei a fost prezența elevilor clasei I de la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” Abrud îndrumați de învățătoarea Liliana Aurica Mursa – un dascăl foarte apreciat în oraș, recent câștigător 8 martie abrud01al unui premiu Merito oferit de Fundația Romanian Business Leaders – copii care au încântat inimile și au umplut de lacrimi ochii mămicilor, bunicuțelor și a celor prezenți în sală cu un frumos program artistic dedicate zilei mamei. Glasurile cristaline ale elevilor s-au unit cu zâmbetele adulților, cu aplauzele acestora și cu florile primite din partea reprezentanților asociației de pensionari, a primarului orașului Abrud – Nicolae Simina, cât și din partea reprezentanților Partidului Național Liberal, filiala Abrud.

”Ziua de 8 Martie este recunoscută în întreaga lume ca sărbătoarea internațională a femeii, bucuria vieții noastre și motivația de a trăi. Petrecerea s-a încheiat într-o atmosferă foarte plăcută cu cântec, 8 martie abrud01joc și voie bună, participanții exprimându-și la final mulțumirea pentru clipele frumoase petrecute împreună și făcând promisiunea revenirii de fiecare dată când se organizează activități care să le aducă zâmbetul pe buze, să le aline tristețea și grijile, iar în suflet să le trezească dorința arzătoare de a trăi frumos zilele rămase. Ziua aceasta trebuie să fie un prilej de bucurie pentru noi toate, să simţim mai puţin apăsarea grijilor, să ne umplem gândurile şi sufletul de căldura primăverii. La mulţi ani tuturor femeilor!” a precizat doamna Emilia Scrob, din partea asociației de pensionari din Abrud.

Mihail David - 2020

Ovidiu CULDA

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...