FOTO. Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită de copiii din Baia de Arieş, Teiuş și Bistra, alături de poliţişti

Poliţiştii din Baia de Arieş, Teiuş şi Bistra au fost alături de copiii din comunitate şi au sărbătorit, împreună, prin joc şi activităţi educativ – recreative, Ziua Internaţională a copilului, in iunie.  

Premergător Zilei de 1 Iunie, poliţiştii din cadrul poliţiilor oraşelor Baia de Arieş şi Teiuş şi cei de la Postul de Poliţie Bistra au fost alături de copii, în cadrul unor activităţi organizate împreună cu unităţi de învăţământ şi instituţii publice, pentru sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului.

Poliţiştii le-au explicat celor mici regulile de circulaţie rutieră, reguli de comportament antivictimale, pentru perioada vacanţei de vară şi nu numai şi i-au încurajat în exprimarea talentului la competiţiile de desene pe asfalt.

Copiii au fost interesaţi de meseria de poliţist şi au evidenţiat, în desenele lor, imagini cu poliţişti şi autospecialele de poliţie.

Poliţiştii din Teiuş au organizat concursuri de cunoaştere a regulilor de circulaţie şi de conducere a bicicletei şi, cu sprijinul Primăriei Teiuş, i-au premiat pe participanţi.

Activităţile poliţiştilor din Alba, dedicate sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului, 1 Iunie, vor continua, atât mâine 1 Iunie cât şi pe parcursul săptămânii următoare.

Copiii din Alba Iulia, sunt aşteptaţi, mâine, 1 Iunie, în Piaţa Cetăţii din municipiu, pentru a participa la un concurs de biciclete şi pentru a sărbători, alături de poliţişti. Activităţile vor fi organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, cu sprijinul Primăriei Municipiului Alba Iulia.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...