Rămâi conectat

Actualitate

FOTO| Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast, la Sebeș. Consilierul Local Radu Cristian: „Îi răsfățăm pe micuții care ne fac fiecare zi mai însorită”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ziua Copilului, sărbătorită cu mare fast, la Sebeș. Consilierul Local Radu Cristian: „Îi răsfățăm pe micuții care ne fac fiecare zi mai însorită”

Activitățile dedicate Zilei Internaționale a Copilului au fost în plină desfășurare astăzi, 1 iunie, în municipiul Sebeș din județul Alba, cei mici având parte de o mulțime de surprize pregătite pentru aceștia de către organizatori.

Cu această ocazie, Radu Cristian, consilier local PSD Sebeș și președinte interimar al organizației municipale a orașului, a scris un mesaj pe pagina sa de socializare, pentru a marca această zi plină de voie bună pentru cei mici.

„Din dragoste pentru copiii din Sebeș!

Astăzi, 1 iunie 2022, este ziua în care îi sărbătorim și îi răsfățăm pe micuții care ne fac fiecare zi mai voioasă și mai însorită.
Împreună cu consilierii locali care au susținut activitățile dedicate Zilei Copilului în frumosul nostru Sebeș, am luat parte la festivitățile pregătite pentru sufletele mici ale orașului nostru.

Momentele artistice i-au avut în prim-plan copiii Sebeșului – Școala de muzică „DoReMi” a Centrului Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, Grupul folcloric „Felician Fărcașiu”, cursanții Atelierelor de creație literară și interpretare dramatică „Ion Kamla”, Clubul de dans sportiv „Fantasy Dance” și Clubul Copiilor Sebeș.

Mai mult, Tombola Copiilor, la care peste 4000 de copii din Sebeș, Lancrăm, Răhău sau Petrești s-au înscris, împreună cu orice elev care merge la cursuri într-o școală din orașul nostru, a avut loc, unde mai bine de 100 de premii au fost puse la bătaie de sponsorii evenimentului.

Vedeta invitată să concerteze în acest an a fost Olivia Addams, frumoasa tânără care i-a încântat pe cei mici cu prezența sa sclipitoare și vocea ei de aur.

Împreună cu echipa PSD Sebeș și consilierii locali, vom continua să sprijinim astfel de evenimente și să ne asigurăm că cele mai dragi suflete nouă se distrează și se simt bine în orașul nostru, cel pe care îl vor moșteni într-o bună zi!”, a fost mesajul lui Radu Crisitna, în mediul online.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea