Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Ziua Armatei Române, sărbătorită la Sebeș: Paradă militară și depuneri de coroane la monumentele eroilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri 25 octombrie, municipiul Sebeș a omagiat într-un cadru solemn eroii care și-au dat viața pe diferitele câmpuri de bătălie pentru apărarea țării, precum și reprezentanții uneia dintre cele mai importante instituții ale statului: Armata Română.

Au avut loc depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din incinta Bisericii Ortodoxe din Petrești, la Cimitirul Eroilor din Sebeș, la monumentele eroilor din Răhău și Lancrăm, la cimitirele catolic și evanghelic din Sebeș.

Cel mai atractiv reper din programul zilei de sărbătoare l-a reprezentat parada militară, care a avut loc pe platoul din fața primăriei, în prezența primarului municipiului Sebeș, Dorin Nistor, și a reprezentanților unităților militare care activează pe raza municipiului. În rândurile publicului care a asistat la ceremonial, am remarcat prezența a numeroși elevi, care au luat parte la sărbătoare însoțiți de cadrele didactice.

În cadrul solemn, comandantul Centrului 346 Comunicații și Tehnologia Informației „Sava Henția” Sebeș, lt. col. Gabriel Iancu-Iacob, i-a înmânat primarului Municipiului Sebeș, Dorin Nistor, Emblema de Onoare a Comunicațiilor și Informaticii, în numele comandantului Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, general-maior Adrian Brânză, aceasta fiind cea mai înaltă distincție din cadrul acestei arme.

La mulți ani, Armatei Române!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea