Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO| ZECI de ghiozdane și rechizite au fost împărțite copiilor din Sebeș, în campania #PESteTotLaȘcoală, înainte de începutul noului an școlar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ZECI de ghiozdane și rechizite au fost împărțite copiilor din Sebeș, în campania #PESteTotLaȘcoală, înainte de începutul noului an școlar

Mai mulți copii din municipiul Sebeș, cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, au primit astăzi, 1 septembrie, o surpriză înainte de începutul noului an școlar.

Ca parte a campaniei #PESteTotLaȘcoală, subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, împreună cu președintele PSD Sebeș, Radu Cristian, au împărțit ghiozdane și rechizite tinerilor cu o situație materială mai sensibilă.

Mai apoi, aceștia au avut parte de o masă caldă împreună, prilej perfect pentru a socializa și a-și împărtăși planurile de viitor, după terminarea școlii.

„Luni, 5 septembrie, începe un nou an școlar!

De 8 ani, în această perioadă a anului, PES activists România vine în sprijinul elevilor în cadrul campaniei #PESteTotLaȘcoală.

CITEȘTE ȘI: Ziua Mondială a Sănătății, marcată în județul Alba: Subprefectul Corneliu Mureșan, prezent la un curs de prim ajutor, alături de 90 de elevi de liceu

Tradiția a continuat și în acest an în județul Alba! La Sebeș, împreună cu colegi din PES activists și președintele organizației locale a PSD, Radu Cristian, am dăruit, cu mare drag, ghiozdane și rechizite elevilor care provin din familii cu o situație materială mai dificilă.

Știm cât este de important ca elevii să nu resimtă lipsuri, mai ales la început de an școlar, și sper ca acțiunea noastră să aibă efecte pozitive asupra elevilor.

CITEȘTE ȘI: Campania Sănătate pentru Zâmbete: Elevii din trei comune din Alba au primit kit-uri de igienă orală de la stomatologul Adrian Bara si subprefectul Corneliu Mureşan

Totodată, ne-am întâlnit la o masă caldă și am avut timpul necesar pentru a vorbi despre planurile lor de viitor, despre importanța educației fiecăruia și despre cum pot, prin studiu, să ajungă oameni mari.

Revederea între colegi este un motiv de bucurie pentru elevi de pretutindeni. Mult succes în noul an școlar!”, a fost mesajul subprefectului Mureșan.

Subprefectul Mureșan a mai participat, în cursul acestui an, la diferite activități pentru elevii din județul Alba, printre exemple numărundu-se și donarea de bănci pentru școlile din mediul rural, împreună cu europarlamentarul Victor Negrescu sau campania „Sănătate pentru Zâmbete”, împărțind kit-uri de igienă orală copiilor din trei comune din județul Alba. Mai mult, acesta a inițiat și un curs de prim ajutor, unde au fost prezenți peste 90 de elevi, la Colegiul Economic ”Dionisie Pop Marțian” din Alba Iulia

La rândul său, președintele PSD Sebeș, Radu Cristian, a scris un mesaj despre evenimentele care s-au petrecut astăzi:

„Am împărțit rechizite și ghiozdane elevilor din Sebeș, înainte de începerea noului an școlar!
Noul an școlar se apropie cu pași repezi pentru sutele de elevi din municipiul Sebeș, iar mulți dintre aceștia, din păcate, nu își permit să se întoarcă în bănci cu toate materialele necesare.

Împreună cu subprefectul județului Alba, Corneliu Mureșan, am luat astăzi parte la campania #PEStetotlascoala, ajutat de membrii organizației PSD Sebeș, unde am împărțit ghiozdane și rechizite mai multor copii din orașul nostru, cu vârste cuprinse între 3 si 15 ani.

Mai apoi, aceștia ni s-au alăturat la o pizza și un pahar de suc, unde am vorbit despre cum a decurs vacanța acestora, precum și care sunt planurile și visele lor, după terminarea școlii.

Voi continua să sprijin tinerii elevi din municipiul Sebeș, care merită cele mai bune condiții pentru a se putea dezvolta sănătos și armonios, în viitorii adulți ai comunității noastre.

Doresc să le urez mult succes copiilor minunați din orașul nostru, precum și multă putere de muncă părinților acestora în cursul noului an școlar. De asemenea, le doresc multă sănătate dascălilor din municipiul Sebeș, în preajma unui nou an care, ne dorim cu toții, va aduce noi performanțe în rândul lor și elevilor.”

Anul școlar 2022-2023 începe în data 1 septembrie 2022 și se încheie pe 31 august 2023, potrivit calendarului oficial. Amintim că elevii și copiii de grădiniță vor începe cursurile luni, 5 septembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea