Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Universitatea Cluj 3-0 | Nicio emoție pentru campioană

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Universitatea Cluj 22Campioana României, Volei Alba Blaj n-a avut nicio emoție în a câștiga în Sala „Timotei Cipariu partida cu „U” Cluj, contând pentru etapa a 10-a a turului (penultima) din Divizia A1, impunându-se cu scorul de 3-0 (25-17, 25-9, 25-16).

Elevele antrenorului Darko Zakoc și-au respectat statutul de favorite incontestabile, efectuând un antrenament cu public pentru confruntarea de miercuri, de la Sibiu, cu Dinamo Moscova, din Champions League.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În setul secund, gazdele au condus la un moment dat cu 16-1 și apoi cu 22-4.

Invincibilă în competiția internă, Volei Alba Blaj se poziționează pe prima poziție, cu 26 de puncte, deși are un meci mai puțin disputat, pe locul secund fiind CSM București.

Au evoluat: Adriana Bobi, Denisa Viloiu, Adina Salaoru, Dubravka Duric, Silvana Chausheva, Ioana Nemțanu, Marina Vujovic (libero); au mai jucat Anamaria Berdilă,  Carmen Mateaş; Ana Grbac, Ivana Plchotova, Leticia Boscacci (Jovana Vesovic, n-a fost inclusă în lot).

Foto: Aurel ROȘIAN, Radio Blaj

[nggallery id=1380]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea