Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – SCMU Craiova 3-0, în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

După decepția de la Tg. Mureș, când a fost eliminată din Champions League, în urma eșecului cu Volero Le Cannet, Volei Alba Blaj a învins în Sala “Timotei Cipariu” pe SCMU Craiova, scor 3-0 (25-15, 25-18, 25-19), meci contând pentru etapa a 16-a a Diviziei A1.

Cu 41 de puncte acumulate, echipa din “Mica Romă” se menține lider, peste o săptămână având joc extern cu Știința Bacău în întrecerea internă, asta după ce miercuri, 8 februarie, joacă la Tg. Mureș, cu Prometey Dnipro, ultimul meci din Grupa B a întrecerii continentale.

Georgiana Faleș, experimentata jucătoare a Blajului, care a aniversat sâmbătă împlinirea vârstei de 37 de ani, s-a aflat în formula de start a gazdelor, una experimentală, fără piesele grele – menajate. Partida a durat 67 de minute și cele mai multe puncte le-a strâns Dajana Bošković – 16.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 12 puncte, Iarina Axinte – două, Dajana Bošković – 16, Georgiana Faleș – 10, Andrea Kossanyiová – 10, Kaitlyn Hord – 6; Andra Cojocaru (libero); au mai intrat Andreea Ispas (l), Slađana Mirković –unul, Bojana Milenković; Raisa Ioan, Victoriia Russu, Jovana Kocić, Jovana Cirković,. Antrenor Stevan Ljubičić.

Foto: Nicu GOGA, „Radio Blaj”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea