Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj s-a distrat cu Rapid, 3-0 pentru echipa lui Gajic, care a realizat a 5-a victorie la rând

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Al treilea test cu o nou-promovată a fost o simplă joacă pentru Volei Alba Blaj, care a învins în Sala „Timotei Cipariu”, cu 3-0 (25-12, 25-9, 25-14) pe Rapid Bucureşti.

Gruparea din „Mica Romă” are un start fulminant de sezon, cu 5 victorii din tot atâtea jocuri susţinute, următorul test fiind duminică, 27 octombrie, în deplasare cu CSM Târgovişte, echipă ce are cu totul altă faţă comparativ cu recentele dispute directe din cupă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost întâia prezenţă a elevelor lui Branko Gajic în faţa suporterilor, după victoria istorică realizată în fieful campioanei, Ştiinţa Bacău, scor 3-2, iar acest meci a însemnat o asistenţă record a sezonului pentru sala din Blaj, peste 700 de spectatori fiind alături de echipa locală.

A fost o victorie clară, cu o diferenţă de valoare şi mai clară. Mă bucur că echipa reuşeşte să-şi asigure toate punctele pe teren propriu, fapt care ne conferă o oarecare siguranţă şi pentru jocurile externe. Ne aşteaptă un meci dificil cu Târgovişte, unde evoluează aproape jumătate din lotul nostru de anul trecut„, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele Volei Alba Blaj.

Lotul formaţiei Volei Alba Blaj a fost compus din Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Adriana Dudnic, Adina Stanciu, Ramona Rus, Camila Lanner, Denisa Viloiu.

Foto Dragoş BASARABA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea