Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, o nouă victorie, 3-0 cu CSM Piteşti şi calificare în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

volei-alba-blaj-scm-pitesti-8Volei Alba Blaj a câştigat al doilea joc disputat în Sala „Timotei Cipariu”, contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, scor 3-0 (25-16, 25-20, 25-12) şi s-a calificat în semifinalele competiţiei programate anul viitor, tur retur, în 18 ianuarie şi 1 februarie, cu învingătoarea dintre Dinamo şi CSM Bucureşti.

În această ultimă confruntare au evoluat Ana Grbac -Ana Maria Berdilă, Dubravka Djuric, Rebecka Lazic, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe – Marina Vujovic (libero); au  mai intrat: Samara Rodrigues, Martina Samadan, Carmen Dîrnescu

În „Mica Romă”, în acest weekend s-au disputat trei întâlniri între campioana României şi nou-promovata din Piteşti, toate adjudecate de echipa condusă de Darko Zakoc, care şi-a confirmat valoarea superioară.

Pe parcursul celor trei întâlniri, adjudecate simetric, cu acelaşi scor, antrenorul sârb a ultimizat întregul efectiv avut la dispoziţie, rulând toate jucătoarele, respectiv Ana Grbac, Adina Salaoru, Nada Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero), Ana Antonijevic, Dubravka Djuric, Rebecka Lazic, Ana Maria Berdilă, Carmen Dîrnescu.

Au fost pe rând întâlnirea retur din Cupa României, un 3-0 (26-24, 25-16, 25-16); partida din etapa a 6-a a Diviziei A1, alt 3-0 (25-20, 25-16, 25-14) şi partida de astăzi, o situaţie inedită, cu trei meciuri în tot atâtea zile disputate de cele două combatante.

În campionat, Volei Alba Blaj este prima, cu 17 puncte din 18 posibile, iar runda următoare va evolua la Iaşi, cu Penicilina, echipă care recent a furnizat bomba stagiunii, 3-0 cu CSM Bucureşti!

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea