Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj joacă finala campionatului! *”Mica Romă” s-a impus în „Micul Paris”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Bucuresti - Volei Alba Blaj135Volei Alba-Blaj a scris istorie pentru „Mica Romă” și s-a calificat în finala mare a campionatului național de volei, după ce s-a impus fără drept de apel în semifinale, cu CSM București!

*Povestea frumoasă a performanței

În 2011 a început povestea și de la an la an ștacheta performanței a fost mereu ridicată în localitatea ce numără 20.000 de locuitori. Blajul a amenințat supremația granzilor, a cucerit bronzul ediția precedentă, a debutat în cupele europene și acum reușește să lupte pentru aur, în condițiile în care niciodată Alba nu a avut reprezentantă la acest nivel al rezultatelor în sporturile pe echipă.

*Gheorghe Rotar: „Alba merită o campioană”

Fără îndoială artizanul acestei reușite, prin implicarea alături de Consiliul Județean Alba în destinele clubului blăjean, primarul Gheorghe Rotar consideră că Volei Alba-Blaj va pune probleme oricărei echipe în finala campionatului. „Sunt un primar mulțumit și felicit jucătoarele, antrenorii, staff-ul administrativ, suporterii și întregul Blaj. Mereu am susținut că cel mai bun volei îl vom juca în luna aprilie și sunt convins că oricine ar ajunge în finală, Știința Bacău sau CSM Târgoviște, va avea în noi un adversar pe măsură. Ne vom bate să câștigăm titlul, Alba merită o campioană„, a declarat edilul Blajului.

*Zakoc: „Cel mai bun meci al nostru”

Tehnician cu peste 20 de trofee adunate de-a lungul carierei, Darko Zakoc a pregătit meticulos „dubla” din Capitală, mizând totul pe primul meci. Din acest considerent nu a folosit-o pe Martina Utla. „Am făcut cel mai bun meci al nostru din acest sezon, le-am anihilat toate armele și le-am ghicit jocul. N-a fost așa de ușor precum o arată scorul, dar calificarea în finală este pe deplin meritată, în condițiile în care am câștigat trei meciuri și am pierdut un singur set. Vom aborda relaxați finala, avem timp la dispoziție să ne pregătim, asta pentru că ne-am îndeplinit obiectivul„, a precizat antrenorul instalat la cârma Blajului după prima etapă.

*Ștefănescu: „Suntem o echipă capabilă de orice”

După această realizare notabilă, Volei Alba-Blaj joacă la începutul săptămânii viitoare în Final Four-ul Cupei României, primul meci în semifinale, cu Dinamo, la Cheile Grădiștei.

Ideea a fost să încercăm calificarea în primul meci și am reușit. Este o performanță mare, pe care o merităm. Suntem foarte bucuroși, de fapt întregul Blaj este fericit. Ne-am îndeplinit obiectivul, am luat deja o medalie și nu-i puțin lucru ce am reușit. Sunem o echipă capabilă de orice. Dacă am izbutit să batem CSM București de 4 ori în trei săptămâni înseamnă că putem să ne luptăm cu orice echipă din țară. Rămânem cu picioarele pe pământ, dar credem că putem realiza o performanță mai mare decât aceasta„, a spus președintele Sergiu Ștefănescu.

[nggallery id=222]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea