Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – CSM Târgovişte 3-0 *”Încălzire” înainte de derbyul cu Dinamo!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj - CSM Targoviste4Volei Alba Blaj a realizat a doua victorie din 2014, în Sala „Timotei Cipariu”, cu CSM Târgovişte, scor 3-0 (25-22, 25-17, 25-21), meci contând pentru runda a 15-a a Diviziei A1 la volei feminin. Prin prisma diferenţei de puncte dintre cele două echipe (15 puncte) acest meci a fost pentru Volei Alba Blaj „încălzirea” pentru derby-ul de sâmbătă, contra lui Dinamo Bucureşti. A fost foarte important acest meci pentru noi, sunt mulţumit de evoluţia echipei, în special din primele două seturi. Pot spune că acesta este profilul echipei noastre, să jucăm cu energie şi cu forţă fiecare minge„, a spus antrenorul Branko Gajic.

Fetele lui Branko Gajic, încurajate de o sală plină au pus stăpânire pe joc încă de la prima minge şi au câştigat primul set, scor 25-22. Nici în cel de-al doilea set voleibalistele din Blaj nu au avut probleme şi s-au impus cu 25-17. Nici în cea de a treia sesiune Salaoru şi compania nu au scăzut ritmul şi au reuşit să se impună cu scorul de 25-21. Volei Alba Blaj a încheiat rapid meciul din „Mica Romă” disputat contra formaţiei CSM Târgovişte, ceea ce reprezintă un plus pentru echipă, în recuperarea pentru derby-ul contra lui Dinamo Bucureşti.

*Busquets titulară în premieră

Argentinianca Florencia Busquets a fost utilizată în premieră titulară de Branko Gajic, care şi-a explicat decizia de a o menţine tot jocul în teren pe sud-americană: „din punctul meu de vedere joacă voleibalista care este mai în formă. Ne aşteaptă un sezon lung şi am nevoie de fiecare componentă a lotului„. În distribuţia oaspetelor n-a evoluat Marija Sandic, în schimr Bojana Stojkovic a fost titulară, iar Irina Horeică a intrat în setul al treilea.

După această etapă,  echipa pregătită de Branko Gajici se clasează pe locul al 3-lea, 13 victorii şi două înfrângeri, 38 de puncte.

A fost ultima repetiţie înaintea examenului de foc din weekend, derbyul extern cu Dinamo pentru locul al doilea, gruparea din Capitală fiind contracandidata Blajului la această poziţie la finele sezonului regulat.

Volei Alba Blaj a mizat pe Adina Salaoru, Luminiţa Trombiţaş, Florencia Busquets, Adriana Dudnic, Millagros Collar, Roxana Ivanov, Katija Medved; mai intrând Miroslava Kijakova, Ramona Rus (n-au evoluat Vali Rusu, Denisa Viloiu, Adina Stanciu).

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=1064]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea