Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Lugoj 3-0 | La primul meci al anului în Sala „Timotei Cipariu”, victorie lejeră de Mărțișor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Victorie lejeră de Mărțișor pentru Volei Alba Blaj, scor 3-0 (25-18, 25-17, 25-14),cu CSM Lugoj, la primul meci din 2019 în Sala „Timotei Cipariu”.

După o pauză de aproape trei luni, echipa din „Mica Romă” a revenit în fața fanilor cu jocul contând pentru runda a 16-a a Diviziei A1, obținând, fără se se întrebuințeze prea mult, o victorie în minimum de seturi. Ținând cont de diferența de valoare între combatante, antrenorul Darko Zakoc a odihnit o serie dintre jucătoarele de bază, mizând pe voleibaliste ce au evoluat mai puțin. a fost a 12-a victorie repurtată în acest sezon de Volei Alba Blaj, ce are maximum de puncte pierzând doar două seturi.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Ćirović – Maja Aleksić, Ramona Rus, Katerina Zhidkova, Mariya Karakasheva, Nneka Onyejekwe (cpt.) – Viktoriya Delros (libero); au mai jucat: Ioana Baciu și Sorina Miclăuș.

Următoarea rundă, Volei Alba Blaj evoluează în deplasare, cu Dinamo, duminică, 10 martie, de la ora 11.00

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea