Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM București 3-1 | Campioana, victorie în runda inaugurală a Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mult mai greu decât se anticipa a fost pentru campioana României duelul din runda inaugurală a Diviziei A1, cu CSM București, scor 3-1 (25-27, 25-16, 25-21, 25-21) în “Alba Blaj” Arena, partidă la care au asistat în jur de 1000 de spectatori.

Partida a fost controlată în debut de grupare din “Mica Romă” care însă, deși a condus confortabil 9-4, 19-15, s-a trezit egalată, adversarele au anulat 3 mingi de set și au fructificat-o pe prima: 25-27 în primul set. Cu Nneka Onyejekwe excelentă la fileu, Blajul și-a regăsit ritmul firesc și a îndepărtat emoțiile în următorul parțial, 25-16. Al treilea set a fost unul cu gazdele mereu în față, chiar dacă scorul s-a strâns la un moment dat (20-18, 21-19). Ultimul set a fost cel mai dezechilibrat, deținătoarea titlului controlând ostilitățile. (15-9, 18-11). Oponentele au anulat două mingi de meci, motiv pentru care Ljubicic a cerut “time-out” și totul s-a încheiat fericit, după 115 minute.

Gazdele au fost superioare la blocaj (13-7) și la puncte din serviciu (8-3). Cele mai multe puncte le-au strâns Isidora Kockarević – 23 și Bogumila Biarda – 17, respectiv Guewe Diouf – 20 și Iuna Zadorojnai – 16.

Urmează o săptămână încărcată pentru Volei Alba Blaj, cu turneu preliminar în Cehia, în Liga Campionilor, iar duminica viitoare derby acasă cu CSO Voluntari, formație care a pierdut pe propriul teren, 2-3 cu Rapid.

Volei Alba Blaj: Jovana Kocić – 9 puncte, Iarina Axinte – 6, Bogumila Biarda – 17, Isidora Kockarević – 23, Drussyla Costa – 3, Raisa Ioan, Andra Cojocaru (l), au mai intrat Britt Rampelberg (l), Lea Deak, Nneka Onyejekwe – 8, Katarina Jović – 7, Anneclaire Ter Brugge; Paula Partnoi. Antrenor Stevan Ljubičic.

A fost a doua întâlnire disputată în Polivalenta din Blaj, după ce săptămâna trecută, la inaugurare, Volei Alba Blaj a cucerit Supercupa României.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia. *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea