Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0 fără istoric *Spectacol în sala Timotei Cipariu!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a măturat pe jos cu CSM Bucureşti, impunându-se de o manieră categorică, scor 3-0 pe seturi 25-13, 25-17, 25-16. Echipa locală n-a avut milă de o formaţie cu pretenţii, câştigând în faţa a peste 700 de spectatori printre care şi antrenorul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu, Cristi Pustai. 

*A 3-a victorie consecutivă 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost o săptămână de aur pentru noi. Sunt foarte mulţumit de fete, în condiţiile în care au câştigat 3 meciuri în 8 zile. Aceasta e echipa noastră şi ne dorim să continuăm în acest ritm. Sincer, ne dorim să nu mai pierdem nimic până la finalul anului„, a spus Branko Gajic.

A fost o săptămână excelentă pentru gruparea din Mica Romă care aşa cum îşi dorea a obţinut 9 puncte din duelurile cu CSM Lugoj, Medicina Tg. Mureş şi CSM Bucureşti, răzbunându-se pe gruparea din capitală alături de care s-a luptat sezonul trecut pentru locul al 4-lea, atât în campionat cât şi în play-off. „Parcurs foarte frumos. Suntem în grafic, iar această victorie de o asemenea manieră în faţa unei echipe puternice spune totul despre ceea ce s-a întâmplat astăzi”, a declarat Sergiu Ştefănescu, preşedintele echipei Volei Alba Blaj.

O rivalitate cu momente tensionate s-a iscat între cele două combatante în ediţia trecută, cu miză directă clasarea pe locul 4, cu 5 partide directe, inclusiv în play-off. Gruparea din capitală a abordat noul sezon cu multe transferuri pompoase gen Cuba şi Trinidad Tobago, de unde au venit  Zoila Baros Fernandez, Marta Sabchez şi Estelle Krystlein, sau de la Tomis Constanţa(Claudia Gavrilescu şi Cristina  Cazacu), două dintre fostele echipiere Roxana Ivanof şi Katja Medved ajungând sub comanda lui Gajic.

*Dumitrel: „Acestea sunt rezultatele când pui suflet”

„Mă aştept în continuare ca fetele să joace la fel, implicit sala să fie neîncăpătoare şi să câştigăm cât mai mult. Personal îmi doresc ca realizările de la volei şi baschet să fie urmate şi de handbalul din Sebeş”, a declarat Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, prezent la Blaj.

Pentru Volei Alba Blaj au evoluat Luminiţa Trombiţaş, Milagros Collar, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Ramona Rus, Denisa Viloiu, Adina Stanciu, Adriana Dudnic (n-a intrat Camila Lanner). 

Cu 7 victorii din 8 întâlniri, gruparea blăjeană are etapa viitoare, sâmbătă, 23 noiembrie, deplasare la Piatra Neamţ (meci televizat pe Digi Sport).

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=687]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea