Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a ratat şansa de a disputa două finale într-un singur sezon *Prestaţie slabă cu Dinamo

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Într-o sală de 5 stele, cu un peisaj superb la Cheile Grădiştei în Munţii Bucegiului, Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti semifinale Cupa Romaniei100a avut loc semifinala Cupei României la volei feminin, dintre Volei Alba Blaj şi Dinamo Bucureşti. Deşi echipa din „Mica Romă” pornea ca favorită, dorinţa echipei din capitală de a-şi lua revanşa pentru meciurile din campionat cumulată cu dorinţa lui Branko Gajic şi Maya Collar de a-şi învinge fosta echipă, Dinamo Bucureşti a făcut un meci bun şi a oprit Blajul din drumul disputării a două finale în acelaşi sezon.

Volei Alba Blaj nu a avut cea mai bună prestaţie a sa la acest turneu final al Cupei României, iar Dinamo Bucureşti a găsit slăbiciunea fetelor antrenate de Zakoc şi au reuşit să se impună în meciul disputat la Cheile Grădiştei. Fosta jucătoare a Blajului, Milagros Collar a fost cea mai bună voleibalistă de pe teren, reuşind nu mai puţin de 33 de puncte, arătând o prestanţă demnă de aplauze în faţa fostelor echipiere. Jocul Blajului a suferit, fetele au fost lipsite de sclipire şi le-au permis adversarelor de prea multe ori să preia controlul partidei. Aceast eşec, scor 2-3 (24-26, 26-24, 25-17, 25-21, 12-15) suferit în faţa echipei Dinamo pune pe gânduri tabăra din Blaj, având în vedere că în scurt timp va debuta finala campionatului, iar prestaţia de astăzi a blăjencelor a fost una ştearsă.

*Sergiu Ştefănescu: „Am jucat prost şi am pierdut meritat”

Preşedintele echipei Volei Alba Blaj, Sergiu Ştefănescu nu a fost mulţumit de jocul echipei sale şi crede că Dinamo Bucreşti a câştigat meritat partida. „A fost un meci prost din punctul meu de vedere, iar noi am intrat în jocul lui Dinamo. Adversarele au fost mai bune decât noi şi au obţinut calificarea în finală. Această înfrângere nu ne cade bine deloc, dar eu am mai spus că suntem o echipă capabilă de orice, iar astăzi din păcate am arătat partea negativă a jocului nostru. Sunt dezamăgit că am ratat această ocazie bună de a accede în finala Cupei României, dar trebuie să trecem peste acest eşec. Avem timp suficient să pregătim jocurile de la Târgovişte”, a declarat Sergiu Ştefănescu.

Dezamăgirea din tabăra Blajului s-a văzut şi pe chipul jucătoarelor, care nu au scăpat de criticile tehnicianului Darko Zakoc, extrem de supărat nu de înfrângere, ci de jocul echipei sale.

[nggallery id=270]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea