Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj a ratat o victorie de senzaţie împotriva vicecampioanei Dinamo şi fotoliul de lider în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj a ratat o victorie de senzaţie împotriva vicecampioanei Dinamo, scor 2-3 în Sala „Timotei Cipariu”, după ce a condus cu 2-0 şi a avut 3 mingi de meci!!!. Trupa din „Mica Romă” a fost la un set să câştige derby-ul toamnei. într-o atmosferă de senzaţie, cu o sală plină înainte cu o oră de start şi să se afle în premieră în istorie, în fotoliul de lider al Diviziei A1, cu 5 victorii consecutive. Blajul a avut 2-0 la seturi şi trei mingi de meci în setul 4. „Felicit echipa pentru prestatia extraordinara cu Dinamo. Cand ai 3 mingi de set si de meci se poate vorbi si de ghinion.Echipa si staff-ul tehnic merita aprecieri pentru modul cum au tratat jocul si sa nu uitam ca am jucat cu Dinamo si avem drept obiectiv clasarea pe primele patru locuri.Nu vreau sa repetam greseala de anul trecut si sa ne imbatam cu apa rece si apoi sa ne ratam ceea ce ne-am propus initial” a declarat Gheorghe Rotar primarul Blajului. „Dupa doua seturi extraordinare in care echipa a aratat energie si volei de inalta calitate, in setul al patrulea ne-am blocat.Pot spune ca sunt suparat in conditiile in care am fost atat de aproape de a ne impune intr-un derby. La urma urmei trebuie sa invatam din greseli , am luat un punct mare , iar Dinamo este o echipa cu experienta si un lot foarte puternic ” a precizat Branko Gajic.

*3 noiembrie nu mai e negru pentru Dinamo

După primele două seturi se părea Marian Ştefan ar trebui să şteargă din calendar data de 3 noiembrie şi deplasarea în acea dată la Blaj, la fel întâmplându-se şi în 2012 şi în 2013. Trupa lui Gajic a fost la o minge de al doilea succes de răsunet, după cel de la Ştiinţa Bacău, echipe ce şi-au disputat titlul anul trecut. „Imi pare rau ca am pierdut doua puncte , dar am aratat ca putem sa jucam de la egal la egal cu o echipa precum Dinamo .Capul sus , mergem inainte , la urma urmei am jucat cu Dinamo si am scos trei puncte din disputele dificile cu Dinamo si Bacau.Dinamo are experienta si din pacate noi , desi am avut trei mingi de set la 24-21 nu am reusit sa multumim un public care a fost fantastic„, a precizat Sergiu Stefanescu , presedintele clubului Volei Alba Blaj.

Gruparea din „Ştefan cel Mare” a jucat joi seara pe terenul câştigătoarei Cupei Campionilor Europeni, Vakifbank Istanbul, eşec 0-3 (20-25, 7-25, 11-25), iar o victorie împotriva vicecampioanei şi a finalistei cupei, urma să ducă Volei Alba-Blaj pe prima poziţie a ierarhiei.

[nggallery id=580]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea