FOTO: Volei Alba Blaj a câștigat la setaveraj “Cupa Timișoara”, primul turneu de pregătire

Paul Voicu - Primar 2020

Volei Alba Blaj a disputat primele meciuri de pregătire din acest sezon, vicecampioana Europei participând în weekend-ul trecut, la “Cupa Timișoara”, organizată de UVT Agroland.

Cu două victorii și o înfrângere, formația antrenată de Darko Zakoc a reușit să se impună în al doilea an la rând la „Cupa Timișoara”, în 2018, la setaveraj

ELIT

 

Echipa din “Mica Romă” a câștigat anul trecut acest turneu și a întâlnit, în ordine, UVT Agroland Timișoara, CSM Lugoj și Linamar Békéscsaba (campioana Ungariei), meciurile disputându-se în Sala „Constantin Jude” din Timișoara. Volei Alba Blaj a câștigat primul meci susținut la „Cupa Timișoara” 2018. Vicecampioana Europei a trecut clar, scor 3-0 (25-12, 25-8, 25-19), de gazda turneului, Agroland Timișoara. Pentru echipa lui Darko Zakoc cele mai multe puncte au fost realizate de Nađa Ninković (12), Sonja Newcombe (9) și Ioana Baciu (7)

Mihail David - 2020

Volei Alba Blaj și-a trecut în cont și a doua victorie la „Cupa Timișoara”, după ce învins CSM Lugoj, scor 3-0 (25-16, 27-25, 25-16). Singurele emoții pentru echipa din Alba au fost în setul doi, când voleibalistele pregătite de Darko Zakoč au salvat o minge de set, la scorul de 23-24. După două zile, vicecampioana Europei era foarte aproape de a câștiga și ediția din acest an a „Cupei Timișoara”, Volei Alba Blaj pierzând meciul cu Linamar Békéscsaba, dcu scorul de 1-3 (24-26, 25-15, 23-25, 25-27), după ce a reușit să egaleze la unu, iar ultimele două seturi au fost extrem de disputate.

*În 5-7 octombrie, Cupa Blajului

CSM Volei Alba Blaj va organiza, în perioada 5-7 octombrie 2018, cea de-a patra ediție a „Cupei Blajului” la volei feminin. Alături de vicecampioana Europei, la turneul de la Blaj vor mai participa formațiile Știința Bacău, UVT Agroland Timișoara și CSM Lugoj. În primele două zile, vineri și sâmbătă, meciurile se vor disputa de la orele 18.00 și 20.00, iar duminică, în ultima zi a competiției, partidele se vor desfășura de la orele 11.00 și 13.00. Volei Alba Blaj va juca vineri și sâmbătă în primul meci al zilei, de la ora 18.00, iar în ultima zi va închide competiția, urmând să evolueze de la ora 13.00. Programul meciurilor va fi stabilit de comun acord cu echipele participante și va fi anunțat la începutul săptămânii. Partidele se vor disputa în Sala “Timotei Cipariu”, iar intrarea este liberă!

Foto: Tius Emanuel Ilieși

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...