FOTO, Viitorul Sîntimbru – Viitorul Spicul Daia Română 1-1 (1-1) | Gol spectaculos marcat de Paul Ciucă, cu ajutorul vântului!

Cele două Viitorul din Liga a IV-a, formații din Sîntimbru și Daia Română, s-au înfruntat la Galtiu, într-o partidă a cărei calitate a fost influențată de ploaie și vântul puternic, scorul fiind 1-1 (1-1), cu amfitrionii jucând în „10” după eliminarea lui Horeiciuc (63)

Dăienii au început mai bine, au avut câteva oportunități, prin G. Scheau și P. Ciucă, dar deschiderea scorului a venit la o fază curioasă, antrenorul Paul Ciucă (21) a centrat înalt de pe dreapta, iar vântul a fost coautor la reușita sa, influențând traiectoria balonului ce l-a păcălit pe Pascu. Sântimbrenii s-au trezit, au ieșit la joc și au egalat după 5 minute, prin Brînză (26), care scăpat singur a șutat pe lângă Ad. Cibu.

Elit ELIT

În continuare s-a jucat deschis, cu garda jos, cu oportunități la ambele buturi, cele mai importante fiind semnate de Sașa și Hada. Deși în ambele distribuții au fost absențe importante, Dreghiciu și S. Oara, respectiv Uță, V. Moldovan și A. Cibu, a fost o partidă interesantă, amfitrionii neputând uita că în sezonul trecut au pierdut ambele jocuri directe.

*Sânge după pauză, gazdele în inferioritate!

Nicola (55) a ratat marea ocazie a actului secund, din careul mic șutând peste poartă. În minutul 63, s-a produs cel mai tensionat moment al jocului: Horeiciuc l-a lovit cu piciorul în față pe G. Scheau, scăpat singur. Centralul H. Balea a acordat inițial galben, dar la vederea sângelui a schimbat culoarea cartonașului în roșu pentru fundașul gazdelor, Ov. Barna protestând pe teren după această decizie. Gazdele, rămase în inferioritate au avut alte oportunități prin Al. Stan și Brînză

Dan HENEGAR