Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sîntimbru – Sportul Petreşti 0-1 (0-0), în derby-ul primei etape a Ligii a IV-a | Sava, gol de trei puncte, pentru o victorie „italiană” a trupei lui Fogoroși

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sîntimbru şi Sportul Petreşti s-au duelat în derby-ul rundei inaugurale a Ligii a IV-a, partida de la Galtiu însemnând şi revenirea pe banca tehnică a amfitrionilor a antrenorului Dan Comşa, ce a suferit însă o înfrângere, scor 0-1 (0-0), în fața fostului său colaborator Ștefan Fogoroși.

Două dintre protagonistele stagiunii s-au anihilat reciproc, de acest rezultat fiind interesată în mod direct CS Ocna Mureș. A fost un meci închis, cu puține ocazii, cea mai mare fiind irosită de D. Hulea (16), ce a șutat în bara laterală. Sportul a stat la cutie, stilul preferat al lui Fogoroși, dar a lovit decisiv în minutul 66, când lansat frontal B. Sava l-a învins pe Ov. Barna, după o pasă excelentă de la Mucea.

Jocul s-a animat instant, iar în minutul 77, Sava, căpitanul oaspeților i-a întors serviciul lui Mucea, care a ratat incredibil, șutând în Ov. Barna. Cea mai mare ocazie de egalare a fost irosită de Birk (83), cap peste bară din 4 metri, când în loc de 0-2 putea fi 1-1! În final, Adrian Hulea, oficialul gazdelor a fost eliminat de centralul M. Domșa (Aiud)

*Cr. Ivașcu (Viitorul Sîntimbru), la CS Ocna Mureș!

A fost ultimul joc în tabăra Sîntimbrului pentru fundașul Cr. Ivașcu, care va ajunge la CS Ocna Mureș, echipă considerată favorită la atacarea primei poziții. Tot de echipa lui Pereat și Ov. Maier este foarte aproape un alt fundaș, Nemeș (Sportul Petrești).

Noutăți la startul sezonului în cele două tabere, pe banca tehnică a Viitorului revenind inimosul Dan Comșa, ce s-a bazat pe Al. Stan și Dreghiciu (reveniți), plus Borșoi (CIL Blaj) și Birk (Dalia Sport Daia Română). Interesantă a fost și campania de transferuri a petreștenilor, cu Bălaș (Șurianu Sebeș), Mirca (Șurianu Sebeș), Weiner (Industria Galda), Javla (Mureșul Vințu), ultimul venit fiind portarul Dr. Pop (Performanța Ighiu).

[nggallery id=4488]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea