Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sîntimbru – CS Ocna Mureș 0-1 (0-1), prima victorie stagională pentru ocnamureșeni| La Daia Română, victorie netă pentru Șurianu Sebeș

Dan HENEGAR

Publicat

în

viitorul-sintimbru-cs-ocna-mures-39Viitorul Sîntimbru a pierdut acasă cu  CS Ocna Mureș, scor 0-1 (0-1), în etapa a 3-a a Ligii a IV-a, după un meci încărcat de evenimente. Scorul a fost deschis de Cociș (12, după o centrare venită de la Cotoară).

În derby-ul rundei, Dalia Sport Daia Română – Șurianu Sebeș 1-4 (0-1), goluri marcate de Brânză (69), respectiv M. Cristea (45), Ludwig (61), Cl. Oara (85), Coltor (89).

Formația dăiană a primit primele goluri și a pierdut întâiul meci stagional, iar Sebeșul a dovedit că este o formație peste nivelul eșalonului, câștigând meritat.

*Vizitatorii au câștigat în inferioritate

Oaspeții au suportat o inferioritate numerică, B. Nemeș eliminat în minutul 70, finalul fiind unul în care gazdele au încercat cu disperare să egaleze.

Este prima victorie stagională a trupei lui Ovidiu Maier, ce venea după două eșecuri consecutive, iar formația lui Kalanyos a pierdut iarăși pe propriul teren, după eșecul cu Șurianu Sebeș.

Partida a fost dominată de ocnamureșeni în prima parte, iar la reluare vizitatorii au mai irosit două situaţii prin Cotoară și Cociș. Jocul s-a echilibrat, iar Țiboc a intervenit în câteva rânduri salutar, la oportunitățile lui Chișu și Sularea. Portarul vizitatorilor a făcut minuni între buturi, apărând de senzație la ocaziile lui Chișu.

*Csegoldi, transportat la spital!

Meciul a început cu un moment critic, la un duel aerian accidentându-se Sasa (Viitorul Sîntimbru) și Csegoldi (CS Ocna Mureș), ambii spărgându-și capul. Fundașul vizitatorilor a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, fiindu-i aplicate 5 copcii la arcada stângă.

În alt meci, Rapid CFR Teiuș – Gaz Metan Valea Lungă 3-1 (1-0): Gh. Rîșniță (31, 86, 90), respectiv S. Vasiu (81).

Triplă pentru Gh. Râșniță, pentru prima victorie stagională a feroviarilor teiușeni, care la un moment dat au fost egalați în derby-ul suferinței.

[nggallery id=2663]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea