Rămâi conectat

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru – AFC Unirea 1924 Alba Iulia 1-0 (1-0) | Pisoiu, gol pentru fotoliul de lider, portarul Cătălin Suciu a ratat un penalty!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Santimbru - AFC Unirea Alba Iulia 36Pisoiu (Viitorul Sântimbru) a înscris un gol prin care formația condusă de Dan Comșa a revenit în fotoliul de lider al Ligii a IV-a, deținut temporar în acest weekend de Mureșul Vințu de Jos și Euro Șpring.

Lupta la vârf este o adevărată încleștare, cu Viitorul Sântimbru – 46 de puncte, Euro Șpring -urcată pe locul secund cu 44, urmată de Mureșul Vințu și Șurianu Sebeș – câte 43.

*Momentul crucial, ratarea penalty-ului

Experimentatul atacant a marcat în minutul 7, din poziție singur cu portarul, iar fără îndoială că momentul cheie a fost ratarea acelui penalty din minutul 16, de către internaționalul unirist, portarul Cătălin Suciu. A fost un început aprins de joc, iar apoi, încet jocul s-a stins, transformându-se într-o luptă surdă.

Viitorul Sântimbru era obligată să învingă pe AFC Unirea 1924 Alba Iulia pentru a reveni în fotoliul de lider, iar amfitrionii au reușit a doua victorie consecutivă, una necesară ca aerul.

*Cătalin Suciu a ratat un penalty!

La primul meci din acest retur pentru Unirea Alba Iulia, Cătălin Suciu a ratat un penalty Viitorul Santimbru - AFC Unirea Alba Iulia 67în minutul 16, când a șutat pe lângă bara stângă. Portarul curtat de Steaua, navetist între cele două loturi naționale Under 18 și Under 19, prezent săptămâna trectă în Austria la calificările pentru Euro era recunoscut pentru precizia din punctul cu var. Însă „Chilavert de Alba” și-a trecut în cont prima ratare din carieră a unei lovituri de pedeapsă, la nivel de seniori.

În celalalte jocuri,

Energia Săsciori  – Inter Ciugud 0-2 (0-1): Oprișan (20), I. Gherman (65). Eșec al formației lui Horia Ciucă, amfitrionii acuzând mai ales în actul secund, maniera de arbitraj.

Dalia Sport Daia Română – ASC Pianu 4-1 (2-1):  Mihălțan (14, penalty), Brînză (38), Contor (63), Mura (90+3)/ Șandru (32). Deși vizitatorii au egalat la un moment dat, echipa condusă de Ștefan Fogoroși s-a descătușat și a repurtat prima victorie din retur, una la o diferență categorică.

CIL Blaj – Gaz Metan Valea Lungă 2-1 (1-0)

Marcatori: Sorcoiu (36, penalty), Văidean (68)/ Bucerzan (65) *La pauză, Ad. Voicu (Gaz Metan Valea Lungă) a făcut scandal la vestiar, fiindu-i reținută legitimația. Derby-ul local a fost unul modest, în fața celei mai numeroase asistențe din acest sezon. Victorie justă a CIL-ului, la cel mai slab meci pe teren propriu din acest retur.

Nicu GOGA

[nggallery id=1875]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea