FOTO VIDEO| Ziua Mondială împotriva cancerului la sân, sărbătorită la Alba Iulia de Asociația AS 2001

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Ziua mondială a luptei împotriva cancerului la sân a fost marcată azi, pe data de 1 octombrie 2020 și la Alba Iulia, printr-o campanie stradală de informare și conștientizare cu privire la riscurile cancerului de sân, organizată de Asociația AS 2001 din Alba.

Cu începere de la ora 15.30, acestea au organizat un marș în zona podului cetății din Alba Iulia, și le-au amintit femeilor interesate că prin prevenție și efectuarea de controale medicale periodice, își pot păstra sănătatea.

ELIT

,, Mesajul pe care-l transmitem este același ca în fiecare an. În primul rând vrem să conștientizăm femeile din țara și orașul nostru în legătură cu importanța prevenirii și depistării precoce a acestei maladii, care poate fi tratată, și cu care se poate trăi, dacă este depistată la timp.

Vrem să transmitem femeilor este să aibă grijă de ele, să urmeze pașii care trebuie urmați pentru a preveni sau a depista precoce boala, și a urma conduita terapeutică dată de specialist.

Ne adresăm de asemenea persoanelor care deja suferă de afecțiuni maligne, le adresăm faptul că suntem alături de ele, nu sunt singure și avem atât noi cât și partenerii noștri servicii complementare serviciilor medicale, prin care le putem fi alături, și să le ușurăm suferința legată de această boală a cancerului la sân.”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419