FOTO, VIDEO| Undă verde pentru construirea podului de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus. Primăria Alba Iulia va da ordinul de începere a lucrărilor

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Undă verde pentru construirea podului de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus: Primăria Alba Iulia va da ordinul de începere a lucrărilor.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Primăria Alba Iulia a atribuit contractul de proiectare și execuție pentru podul de peste Valea Orzii, din cartierul Oarda de Sus – Alba Iulia. Acesta va face legătura între str. Victoriei și str. Haiducilor din cartierul Oarda de Sus, sector de drum în lungime totală de 150 ml, care va fi modernizat și el în cadrul acestui proiect (de o parte și de alta a podului).

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma procedurii de evaluare a fost declarată câștigătoare oferta depusă de asocierea WASPHALT LTD (Leader), NEWAMPORT ASFALT SRL, OPR ASFALT SRL, având o valoare de 1.115.524,29 RON.

”De la 1947 la 2020. De la 8m la 21m. De la pericol, la siguranță. Asta e imaginea noului pod de la Oarda de Sus, pe care, după repetate încercări nereușite din cauza lipsei ofertelor, avem azi garanția că o să-l vedem pus în operă.

Contractul este semnat, vom da și ordinul de începere a lucrărilor imediat și Doamne-ajută să-l vedem ridicat cât mai curând posibil. E unul dintre obiectivele importante din oraș și, cu siguranță, cel mai important pentru cei care locuiesc în zonă. Îi asigur că voi fi acolo ori de câte ori va fi nevoie, ca să “mișcăm” lucrurile în ritmul cel mai bun.”, Voicu Paul, viceprimar cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia.

Contractul a fost semnat pe 5 august, iar după depunerea garanției de bună execuție, vineri, 14 august, se va da ordinul de începere a lucrărilor, etapa de proiectare.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419