Ziarul Unirea

FOTO, VIDEO| Știrea ta: Un nou pericol pentru șoferii care se deplasează pe DN1. O groapă apărută în zona Pârâul Iovului face „victime” printre mașini

Pe lângă traficul extrem de aglomerat, accidentele aproape zilnice și starea precară a părții carosabile, conducătorii auto care se deplasează pe DN1 în zona Pârâul Iovului au de-a face și cu o groapă ce s-a format pe una dintre benzi. Mai multe mașini s-au ales cu avarii după ce au făcut „cunoștință” cu craterul din asfalt.

ELIT

Atenție șoferi! Pe sensul de mers Alba Iulia-Teiuș al Drumului Național 1 s-a format o groapă în zona devierii pentru lucrările la autostrada A10 Sebeș-Turda de la Pârâul Iovului. Dacă pe timpul zilei obstacolul poate fi observat cu mai multă ușurință, odată cu lăsarea întunericului craterul din asfalt devine un adevărat pericol pentru integritatea autoturismelor dar și a participanților la trafic.

Șoferul care ne-a semnalat problema a mai menționat și că a apelat la numărul de urgență 112, iar dispecerul  de la IPJ Alba i-a comunicat că a luat la cunoștință de incident. Rămâne de văzut în cât timp drumarii vor lua măsurile necesare pentru a preveni alte pagube sau posibile accidente.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419