FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, blocată marți seara mai bine de 15 minute, pentru ridicarea unei mașini

Circulația pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia a fost blocată marți seara în jurul orei 18.00,  pentru ridicarea unei mașini.

ELIT

Marți seara, Poliția locală a blocat strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, mai mult de 15 minute, pentru a putea ridica o mașină parcată, fapt ce a dus la formarea unei coloane și a pus la încercare nervii participanților la trafic.

Imaginele au fost trimise pe adresa redacției de un cititor ziarulunirea.ro.

Reamintim că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar a debutat la începutul lunii, iar șoferii care  și-au parcat autoturismele neregulamentar și nu au aflat încă de ”hingherii de mașini” s-au trezit că nu își mai găsesc mașina în locul în care le-au lăsat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Comentarii

ioan 20 februarie 2018 at 20:08

cine plateste pentru deranjul soferilor? politia locala? nu cred. acum cred ca fac bani pentru norma de hrana. primarul stie! ca de aceea da telefon personal ca sa fie ridicate masinile care nu ii plac. dar vin alegerile. sa vedem atunci……..

Gardian 20 februarie 2018 at 23:50

Trebuie sa scoatem și noi salariile și norma de hrană. A zis că asta e singura soluție… Să adunăm cât mai multe mașini că El oricum nu mai candidează !

eneea 21 februarie 2018 at 13:25

Platesc soferi care au incalcat legea !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...