// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, blocată marți seara mai bine de 15 minute, pentru ridicarea unei mașini

Circulația pe strada Vasile Goldiș din Alba Iulia a fost blocată marți seara în jurul orei 18.00,  pentru ridicarea unei mașini.

Marți seara, Poliția locală a blocat strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, mai mult de 15 minute, pentru a putea ridica o mașină parcată, fapt ce a dus la formarea unei coloane și a pus la încercare nervii participanților la trafic.

Imaginele au fost trimise pe adresa redacției de un cititor ziarulunirea.ro.

Reamintim că ridicarea mașinilor parcate neregulamentar a debutat la începutul lunii, iar șoferii care  și-au parcat autoturismele neregulamentar și nu au aflat încă de ”hingherii de mașini” s-au trezit că nu își mai găsesc mașina în locul în care le-au lăsat.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Strada Vasile Goldiș din Alba Iulia, blocată marți seara mai bine de 15 minute, pentru ridicarea unei mașini

  1. ioan 20.02.2018 la 20:08

    cine plateste pentru deranjul soferilor? politia locala? nu cred. acum cred ca fac bani pentru norma de hrana. primarul stie! ca de aceea da telefon personal ca sa fie ridicate masinile care nu ii plac. dar vin alegerile. sa vedem atunci……..

  2. Gardian 20.02.2018 la 23:50

    Trebuie sa scoatem și noi salariile și norma de hrană. A zis că asta e singura soluție… Să adunăm cât mai multe mașini că El oricum nu mai candidează !

  3. eneea 21.02.2018 la 13:25

    Platesc soferi care au incalcat legea !