FOTO/ VIDEO/ ȘTIREA TA: Secetă PUTERNICĂ în Cetatea Alba Carolina – Funcționează o singură cișmea cu apă și e greu de găsit; o parte dintre arteziene zac nefolosite și pline de gunoi

Sunt zile cu caniculă în Alba Iulia, oraș care este din ce în ce mai vizitat de turiști, însă pare că autoritățile nu prea sunt interesate de confortul acestora – în Cetatea Alba Carolina funcționează o singură cișmea, cea de lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, și aceasta greu de găsit, cu o presiune jalnică la apă. În rest toate sunt ori stricate, ori închise, inclusiv cea nouă, din inox, instalată în apropierea zonei în care albaiulienii se adună la o partidă de șah.

Dacă albaiulienii sunt obișnuiți deja cu acest ”regim” de maximă economie (unii cred chiar că ar fi o măsură pentru a sprijini vânzările de la terasele din zonă) și iși iau de acasă sticle cu apă, turiștii sunt destul de dezamăgiți.

Nici fântânile arteziene nu funcționează decât în parte. Cele de lângă Muzeul Principia nu au nicio regulă după care sunt pornite sau oprite, iar cele din spatele Sălii Unirii funcționează atât de rar încât, în prezent, sun pline de uscături și gunoaie, după cum ne spune un cititor, care ne-a trimis poze făcute în cursul zilei de duminică.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Gerula 24 iunie 2019 at 1:08

Nu demult aveam invitati de marca de zilele orasului,pe bani multi,proveniti de nu stiu unde,asta multi ani la rand ,pana domn primar a reusit sa dispara la Bruxelles,ca vorba aceea,merita.In ultimele doua mandate si mai ales in ultimul nu la mai interesat nimic de acest oras ,Alba Iulia,cetatea se degradeaza,spatiile verzi neamenajate,stalpi cu becurile arse(de multe luni de zile),strazile intr-o degradare frizanta,dar domnia sa e pe bani multi in Parlamentul European,sa ne reprezinte…¡

Eu 24 iunie 2019 at 6:31

Si restul de functionari din primarie,tot felul de departamente cu directori si zeci de angajati ,ce fac ?!Consilierii locali,prefectura,etc?! Doar mustaciosul o fi vinovat pt tot?!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...