Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Pietonii, rămași fără trotuar în zona SJU Alba Iulia: „Cu masina nu poti merge, pe jos nu. Cred ca trebuie sa ne luam elicopter.”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Pietonii, rămași fără trotuar în zona SJU Alba Iulia: „Cu masina nu poti merge, pe jos nu. Cred ca trebuie sa ne luam elicopter.”

Albaiulienii se plâng că lucrările la proiectul de mobilitate le provoacă tot mai multe bătăti de cap. Un cititor al ziarulunirea.ro ne-a trimis pe adresa redacției imagini cu trotuarul din fața Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, ocupat de paleți de dale.

„Cam așa trebuie să circule pietonii în zona spitalului deoarece oamenii din primărie responsabili nu sunt în stare să găsească soluții, spre exemplu acei paleți cu dale mutați, marcați cu bandă și lăsat loc pentru pietoni deoarece mai sunt oameni în vârstă, cu handicap sau alte probleme…totuși suntem în zona spitalului.

YouTube video

Dar în orașul smart pietonii când se lucrează circulă pe prima bandă printre mașini. O mică neatenție și ești lovit de o mașînă a cărui șofer nu are vină pentru că tu că pieton nu ai un refugiu în care să te simți cât de cât in siguranță. Cu mașină nu poți merge, pe jos nu. Cred că trebuie să ne luăm elicopter”, a spus albaiulianul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea