// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. O mașină parcată neregulamentar în Alba Iulia, aproape de o trecere de pietoni, a fost ridicată

Un autoturism parcat neregulamentar, aproape de o trecere de pietoni din Alba Iulia, a fost ridicată, miercuri, de reprezentanții firmei care se ocupă de aceste servicii, la fața locului fiind prezent și un echipaj al poliției locale.

O Dacia Logan a fost parcată aproape de trecerea de pietoni, în fața fostei policlinici a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, aceasta fiind ridicată, potrivit unor fotografii și filmări trimise de cititorii noștri.

Pentru o mașină ridicată un șofer plătește 380 de lei, plus TVA, dar și o amendă contravențională.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO, VIDEO, ȘTIREA TA. O mașină parcată neregulamentar în Alba Iulia, aproape de o trecere de pietoni, a fost ridicată

  1. Eu 01.08.2018 la 17:26

    Dar masinile care stationeaza inainte de podul peste ampoi,pe zona de oprire intezisa,blocand mereu banda1,cand le vede cineva de la militia locala sau de la circulatie?!

  2. Laura 01.08.2018 la 21:33

    SI mie mi-a fost ridicata masina , din spusele Militienilor “ca incurca circulatia si fluidizarea traficului” un incompetent de miliatian cu 2 clasa de 50 60 de ani el ia masuri de circulatie , vai viata lui fara permis si alte cele si el hotaraste care masina incurca sau nu circulatia , erau alte masini mult mai prost parcate decat loganul acela care chiar nu cred ca incurca cu nimic acolo , nu sunt 2 benzi nu este circulatie din ambele sensuri sa nu se vada pietonii , dar asta e treaba incompetentilor de la militia locala sa ia ce se poate nu ce trebuie , un Mercedes , BMW , Audi sau Alte masini scumpe si de clasa nu vezi pe platforma aia , sau daca ai vedea in decurs de 3 zile se desfinteaza asa zisele masini de ridicat masini !