FOTO/VIDEO ȘTIREA TA: Locuitorii de pe strada Rogozului din Partoș, înecați în noroi. Din nou…

Străzile neasfaltate din unele cartiere ale municipiului Alba Iulia le dau bătăi de cap localnicilor care sunt nevoiți să circule prin noroi și să facă slalom prin bălțile imense în anotimpurile ploioase.

Este și cazul străzii Rogozului din Partoș. Situația din zonă ne-a fost semnalată de un cititor care dorește să reamintească administrației locale că și cetățenii de pe această stradă plătesc impozite. Cititorul nostru ne-a trimis imagini, dar și un mesaj prin care solicită ajutor în rezolvarea problemei.

”Este a nu știu câta oară când vă deranjez dar din păcate nu am ce face pentru că cei din primărie ne tot mint. Sunt de pe strada Rogozului (fosta stradă 11 iunie). Este vorba despre drumul de lângă adăpostul de câini al municipiului Alba Iulia, mai exact lângă stația de epurare a orașului. Se intră de pe strada Viilor și se merge pe lângă fabrica de portelean.

Apelez încă o dată la dumneavoastră să ne ajutați în problema cu drumul pentru că este jalnic, ca după război, nu mai putem duce copiii la școală mașinile nu mai pot intra, taxiurile refuză să intre pe această stradă, la fel și firmele de curierat, salvarea, poliția locală, nu știm unde să mai mergem să rezolvăm problema cu drumul.

Nu dorim asfalt, dar măcar să astupe gropile imense din drum. Drumul este jalnic de 2-3 ani. Eu reprezint cetățenii de pe această stradă. Am fost de nenumarate ori la primărie și ne tot mint că nu au dat drumul la lucrări, că nu au mașini în zonă. Acesta este răspunsul celor de la primărie desi plătim impozite ca toți ceilalți”, ne-a scris cititorul nostru.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...