FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Inundații în Partoș după ploaia torențială de duminică seara – „Luni, apa încă izvorăște din canalizare”

Ploaia torențială de duminică seara a inundat din nou și cartierul Partoș din Alba Iulia. Canalizarea nu a făcut față și apa a refulat din canale pe străzi.

Un canal cu apă menajară înfundat a refulat duminică pe strada Dacilor din Partoș, şiroaiele urât mirositoare curgând pe stradă şi creând un disconfort major celor care locuiesc în zonă. Luni dimineața, la câteva ore bune după ploaie, apa încă izvorăște din canalizare.

„După ploaia de azi noapte, în Partoș, pe strada Dacilor, apa încă izvorăște din canalizare (după cum se vede în filmare). Încă ne aflăm sub cod portocaliu de precipitații. Oare chiar nu se poate face un sistem capabil de preluare a apei , plătim apă/canal ca mai apoi să ne fie revărsată în grădini fără voia noastră. Nimeni nu își asumă nici o răspundere”, a scris pe adresa redacției ziarulunirea.ro, un locuitor din Partoș.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Mircea Voda 24 iunie 2019 at 9:58

La cât costă un metru cub la canalizare- 3,41 lei (care este mai cât un metru cub de apă-3,59 lei) ar trebui să avem canalizări să preia apa de ar fi să plouă o săptămână.

Barna Marius 24 iunie 2019 at 17:48

alba a vota penali si are parte de made penali 😉 canalizare penala :))

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...