Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| INUNDAȚIE în toiul nopții, în „inima” Municipiului Alba Iulia. O stradă întreagă a fost „scăldată”

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia a fost ieri, 6 februarie, scena unei inundații care a luat cetățenii prin surprindere, în toiul serii.

Așa cum se poate observa și în imaginile trimise de către un cititor ziarulunirea.ro, apa, care cel mai probabil a provenit de la o conductă spartă, a pus repede stăpânire pe cartierul aflat chiar în centrul orașului nostru.

YouTube video

Mobilizați, muncitorii Primăriei au ajuns în această dimineață pentru a remedia defecțiunile și pentru a evita orice posibilă repetare a scenariului de ieri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Coadă de sute de metri în trafic la Alba Iulia. Mașinile avansează foarte greu la bariera de pe strada Mărășești, lângă centură O coadă de sute de metri s-a produs vineri dimineața, 17 mai, pe strada Mărășești cu centura. Traficul se mișcă foarte lent. Imaginea a fost trimisă pe adresa redacției ziarulunirea.ro […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea