FOTO, VIDEO ȘTIREA TA: Fântâna arteziană din Parcul Unirii uitată de administrația locală. Plăcile sunt sparte și se desprind de pe monument

Două luni jumătate au trecut de la finalizarea lucrărilor în Parcul Unirii. Au fost amenajate spațiile verzi și aleile, înlocuit mobilierul, construit Podul Unirii, doar fântâna arteziană a fost uitată de administrația locală.

“Deși s-a promis repararea fântânii din Parcul Unirii, nu s-a făcut nimic!! La fântâna din Parcul Unirii, plăcile se desprind și multe sunt crepate.

S-au învestit milioane de euro pentru Parcul Unirii, dar fântâna din parc nu s-a reparat!! De ce?” a scris un albaiulian pe pagina personală de facebook.

Proiectul a fost unul amplu și a vizat refacerea aleilor și a zonelor verzi, amenajarea unei piețe de ceremonii de 4.440 de metri pătrați, construirea Podului Unirii, amenajarea unui inel auto și pietonal în jurul Parcului și redeschiderea Pasajului pietonal spre B-dul Transilvaniei.

În parcul propriu-zis au fost refăcute aleile, a fost înlocuit mobilierul urban cu unul actual și modern, au fost reamenajate spațiile verzi în sensul reînierbării și plantării de noi copaci, a fost înfiinţat un sistem de irigații automat și s-au înlocuit stâlpii de iluminat public.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro sau pe pagina de Facebook, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...