Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Distrugerile lăsate într-o comună din ALBA, de tăierile ilegale de lemne: „Au distrus calea de acces și terenuri private”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Distrugerile lăsate într-o comună din ALBA, de tăierile ilegale de lemne: „Au distrus calea de acces și terenuri private”

O situație alarmantă a fost adusă la cunoștință de un cititor al ziarulunirea.ro, privind un dezastru ecologic ce a avut loc în zona Valea Bolzului din Poiana Galdei, comuna Galda De Jos, județul Alba.

Grupuri de indivizi localnici din această zonă au fost implicați în tăierea ilegală a copacilor, cauzând distrugeri majore atât mediului înconjurător, cât și proprietăților private ale unor persoane în vârstă.

Acești indivizi au pătruns în mod ilegal în pădure și au tăiat copaci într-un mod haotic, ignorând orice regulă sau restricție impusă de autorități. În urma acțiunilor lor, au fost afectate atât căile de acces către pădure, cât și terenurile private ale unor proprietari în vârstă, care au suferit pagube semnificative.

Este de menționat că acești indivizi au practicat cu regularitate tăierea ilegală a copacilor în zonă, de-a lungul anilor, fără a fi sancționați de către autoritățile competente. Cu toate că astfel de practici ar trebui să fie combătute și descurajate prin aplicarea legii, nicio măsură adecvată nu a fost luată până în prezent împotriva acestor infractori.

YouTube video

Proprietarii de terenuri afectați așteaptă cu nerăbdare o soluție și o despăgubire pentru pagubele suferite, în timp ce autoritățile nu au oferit încă un răspuns satisfăcător pentru cei afectați.

Tăierea ilegală a copacilor afectează nu doar mediul înconjurător și biodiversitatea locală, ci și viața și bunurile locuitorilor din zonă.

Este esențial ca autoritățile competente să acționeze în mod prompt și ferm, sancționând pe cei responsabili și asigurând protecția mediului înconjurător și a drepturilor cetățenilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Groapă de gunoi improvizată în Alba Iulia: Mormane de deșeuri pe marginea drumului, în apropierea unor cămine studențești Deșeuri menajere și alimentare, resturi din construcții, bucăți de mobilier sau saci cu alte gunoaie, dar mai ales o imagine dezolantă! Asta se vede și se simte pe strada Pinului din municipiului Alba Iulia, mai precis în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea