Rămâi conectat

Ştirea Ta

FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Covor de grindină pe șoseaua dintre Livezile și Poiana Aiudului. Bucățile de gheață au acoperit pământul după o ploaie torențială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O ploaie cu grindină s-a abătut marți la amiază asupra mai multor localități din județul Alba și a acoperit pământul cu un strat alb. Șoferii aflați pe drumul dintre localitățile Livezile și Poiana Aiudului au filmat totul și au trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

În imagini se poate vedea cum drumul care leagă și Livezile de Poiana Aiudului, dar și terenurile din jur sunt acoperite de un strat alb, ca urmare a grindinei căzute.

Șoferii spun că traficul spre Buru pe DJ 107M s-a desfășurat cu dificultate, din cauza condițiilor meteo. Din fericire, bucațile de gheață au fost mărunte, chiar dacă multe, iar mașinile au scăpat fără să fie avariate.

YouTube video

YouTube video

https://www.facebook.com/dezso.veres/videos/3871159426292800/

O atenționare meteo de instabilitate atmosferică accentuată este în vigoare până miercuri la ora 23.00. În intervalul menționat, se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.

foto: facebook – Meteoplus

video: facebook – Veres Dezsö Roland

[nggallery id=7915]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea