FOTO, VIDEO ȘTIREA TA| Covor de grindină pe șoseaua dintre Livezile și Poiana Aiudului. Bucățile de gheață au acoperit pământul după o ploaie torențială

O ploaie cu grindină s-a abătut marți la amiază asupra mai multor localități din județul Alba și a acoperit pământul cu un strat alb. Șoferii aflați pe drumul dintre localitățile Livezile și Poiana Aiudului au filmat totul și au trimis imaginile pe adresa redacției ziarulunirea.ro.

În imagini se poate vedea cum drumul care leagă și Livezile de Poiana Aiudului, dar și terenurile din jur sunt acoperite de un strat alb, ca urmare a grindinei căzute.

ELIT

Șoferii spun că traficul spre Buru pe DJ 107M s-a desfășurat cu dificultate, din cauza condițiilor meteo. Din fericire, bucațile de gheață au fost mărunte, chiar dacă multe, iar mașinile au scăpat fără să fie avariate.

Mihail David - 2020

Publicată de Veres Dezsö Roland pe Marţi, 26 mai 2020

O atenționare meteo de instabilitate atmosferică accentuată este în vigoare până miercuri la ora 23.00. În intervalul menționat, se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și căderi de grindină.

Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…25 l/mp și pe arii restrânse 30…40 l/mp.

foto: facebook – Meteoplus

video: facebook – Veres Dezsö Roland

 

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...