FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Continuă lucrările pentru izolarea termică a blocurilor de pe Bulevardul Transilvaniei, Alba Iulia

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

 Proiectul demarat de Primăria Alba Iulia continuă și în săptămâna aceasta, muncitorii lucrând de zor pentru izolarea blocurilor de pe Bulevardul Transilvaniei.

Ajutați de o macara, aceștia au început lucrul pentru izolarea termică a blocurilor, astfel încât cetățenii să se poată bucura de o îmbunătățire a comfortului, adusă de această nouă lucrare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La sfârsitul lucrării, locuințele cetățenilor vor fi pregătite atât pentru climatul rece al iernii, cât și  pentru condițiile dure care survin uneori din cauza vremii.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Proiectul are ca scop creșterea eficienței energetice a clădirilor situate pe Bulevardul Transilvaniei și strada Cloșca din Municipiul Alba Iulia.

Reabilitarea clădirilor este necesară întrucât eficiența energetică a blocurilor de locuințe construite în perioada 1950-1990 este scăzută, iar prin această îmbunătățire să se producă reduceri de consumuri energetice, de costuri de întreținere, de emisii CO2 și implicit imbunătățirii a confortului interior al locuințelor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419