Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Apel disperat pentru salvarea unei cățelușe și a puiuților săi, în Sebeș: Necesită sprijin și donații pentru tratamentul lor!

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Apel disperat pentru salvarea unei cățelușe și a puiuților săi, în Sebeș: Necesită sprijin și donații pentru tratamentul lor!

O femeie din Sebeș a lansat un apel disperat pe o rețea de socializare pentru a salva o cățelușă și puii săi. Potrivit anunțului, cățelușa a fătat acum 2 zile, sub o mașină, și a adus pe lume 5 puiuți. Din nefericire, 2 dintre aceștia au decedat din cauza viermilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Starea mamei cățelușe este precară, ceea ce face imposibilă îngrijirea puiuților. Este necesară internarea acestora într-o clinică veterinară, însă costurile asociate acestei intervenții sunt foarte mari. Femeia care a postat anunțul afirmă că nu are posibilitatea de a suporta costurile.

În acest context, se caută sprijin din partea comunității pentru a oferi îngrijiri medicale cățelușei și puiuților săi. Oamenii cu suflet mare sunt invitați să se implice și să doneze pentru a salva viața acestor animale nevinovate.

YouTube video

”În Sebeș este o cățelușă care a fătat acum 2 zile sub o mașină. A avut 5 puiuți, 2 au murit din cauza viermilor. Mămica nu este bine, ceea ce înseamnă că nu se poate îngriji de ei. Pot fi internați într-o clinică veterinară dacă reușim să suportăm costurile. Din start, noi nu avem nicio șansă, având în vedere cheltuielile din ultimele săptămâni.”

Dacă aveți posibilitatea de a ajuta, acestea sunt conturile în care puteți dona pentru a salva cele 4 suflete:

Beneficiar: Asociatia Help 4 Strays
RO72BTRLEURCRT0557991901 (EUR)
RO25BTRLRONCRT0557991901 (RON)
* bt pay: 0757 388 209
* Revolut: 0757 388 209
* PayPal: [email protected]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alarmă de incendiu în Carolina Mall din Alba Iulia. Zeci de oameni au fost evacuați Clienţii din centrul comercial Carolina Mall din Alba Iulia au fost evacuaţi, joi seara, după ce alarmele de incendiu s-au declanşat. Citește și: UPDATE FOTO INCENDIU în Alba Iulia: O mașină a luat foc pe Bulevardul Transilvaniei Imaginile au fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea