Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Stadionul „Cetate”, un monument al tristeţii, la despărţirea de uniristul Iani Mitracu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Iani Mitracu Unirea despartire46Stadionul „Cetate” a fost un monument al tristeţii, la despărţirea de Iani Mitracu, fosta glorie a Unirii Alba Iulia. Atacantul de legendă a „jucat” o ultimă repriză pe arena colorată iar în „alb-negru”, înainte de a pleca la Ceruri.

Câteva sute de persoane i-au adus un ultim omagiu lui Iani, întâmpinat cu lacrimi şi aplauze la intrarea în stadion. Foşti şi actuali unirişti, apropiaţi ai Unirii, simpli suporteri s-au strâns pentru a-l conduce pe ultimul drum pe fotbalistul ce a scris istorie.

Pe acordurile imnului Unirii, autoturismul cu corpul neînsufleţit al fotbalistului a făcut un tur de onoare, oprindu-se apoi în faţa ieşirii de la vestiare, din zona tribunei a doua. Lacrimi, aplauze şi multă tristeţe, alături de un tricou, o minge şi o fotografie a regretatului jucător. Simbolic, juniorii Uniri au alcătuit un careu uman, iar cei prezenţi au încercat să se despartă de cel ce a însemnat mult, enorm de mult pentru familia uniristă. Coechipierii săi de altădată, cei care au împărţit vestiarul cu Iani, cu greu s-au putut stăpâni în aceste momente răvăşitoare şi emoţionante. Iani a pornit pe un drum fără întoarcere, primind recunoştinţa celor care l-au îndrăgit şi l-au apreciat şi au ţinut să fie alături de familia îndurerată.

*Momente apăsătoareIani Mitracu Unirea despartire6

Fotbalul din Alba este în doliu, suferă la pierderea atacantului de poveste. Iani Mitracu, cel care bucura tribunele prin evoluţiile şi golurile sale a părăsit scena, Unirea şi-a luat un „rămas bun” răvăşitor de la fostul jucător. Galeria i-a scandat numele, pentru ultima dată, aplauzele au răsunat iarăşi, într-o oază a tristeţii şi Iani a plecat, lăsând în urmă o poveste, în „alb” şi „negru” culorile atât de dragi, cărora le-a dat totul.

YouTube video

[nggallery id=2792]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea